ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه میخوام واقعا بترسه برم بیمارستانخنده نکن به خدا دارم با اشک مینویسم
ببخشید عزیزم
به هر حال راهش این نیست
ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.
فشار پایین کاری نداره زحمت بکش ازاول صبح چیزی نخور و تامیتونی چیزای شور بخور بحدی نخوری کار دست خودت بدی صبونه و ناهار نخوری و یه چندتا خیارشور لواشک خیلی ترش و ازاین چیزا بخوری فشارت میاد زیر ۸
من راهنماییت کردم اما واقعا هیچ مردی ارزش این کارارو نداره بیوفتی بیمارستان بخدا تهش باز خودت متهم میکنه که بچه که نبودی مراقب سلامتیت میبودی آخرسرم طلبکاره که از کاروزندگی انداختیش و علافش کردی