2777
2789

لیف شامپو کیسه فریزر شونه عطر مام جوراب لباس دمپایی پلاستیکی اگر استفادته . بند رخت نازک .گیره لباس

لطفا برام اونجادعاکن

فاطمه ام

برا ابروم دعاکن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفرزمینی هست یا هوایی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هتل میرید یاحسینیه یا خونه شخصی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

التماس دعاعزیزم.اگه یادت موند منم دعاکن باز روزیم بشه..

لباس.پتو.۲تاروسری.ملحفه.فلاسک چایی.استکان.قند.چادر. مهروتسبیح.کفش راحتی.کرم مرطوب کننده.روزاش گرمه الان شاید شباش فقط سردباشه.لیف.شامپو.شونه.حوله.جوراب.عطر

زمینی هتل چطور مگه

😁

چون تجربه داشتم خواستم راحتتر راهنماییت کنم.

گام اول میری دوسه روز قبل سفر حجامت الرژی میدی،  خودتو بیمه میکنی که مریض نشی. 

اونجا هم از مرز رد شدی حتما ماسک بزن تا زمانی که برگردی ایران. 

دمپایی برای اتوبوس بردار. 

چایی و فلاکس و لیوان و اب برای اتوبوس بردار. هتل نیازت نمیشه.  

اگر با سازمان حج و زیارت میری،  ناهار شام تو راه میدن. اگر ناهار شام نمیدن،  غذا برای راهت بردار. 

تنقلات حتما بردار. 

گردو بادوم کشمش نخودچی تخمه این چیزها عالی هستن. سفر یک سفر زیارتی هست که استراحتت کمه. سعی کن حتما شبها بخوابی و روزها راحت به زیارت ها برسی. 

تنقلات علاوه بر شهرتون تامرز نیاز داری،  کاظمین سامراهم برید،  تو راه نیازتون میشه و حتما بردارین. فلاسک چایی تون هم برا کاظمین سامرا بردارین. 

تو حرم ها هم میری نماز و زیارت دارن و نیاز به خوراکی داری.  یه کم همراهت باشه.  از قوطی های اب تو هتل بردار تو کیفت بذار، نیازت میشه. 

لوازم شخصی خودت بردارـ

حافظه گوشیت رو خالی کن

میتونی گردنی بردار، تواتوبوس چرت زدنی،  گردنت اذیت نشه.