2777
2789
الان میان میریزن سرت میگن ارایشگری ام یجور علمه😔🤣

استارتر بیشتر چیزی که مدنظرشه درآمده که خب آرایشگری و بلاگری راه های اسونتریه و کمتر زمان میبره 

ما از لحاظ ارزش تحصیل و شان اجتماعی وکیل و برخورد با افراد دارای تحصیلات بالا داریم میگیم که کلا دنیای متفاوتیه😅

البته وکیل هم اگه علاقه داشته باشه و توانمند باشه میتونه درامد بالایی برسه بنظرم ...

مقایسشم خنده داره

منم یه لحظه خنده ام گرفت از این همه شباهت و همسطح بودن بین این ۲شغل

مثلا بگی نون پنیر یا پیتزا

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اخه تا کاراموزی تموم نشه که نمیشه پروانه وکالت صادر شه!

ما تو کارآموزی بایکسری محدودیت میتونیم کار کنیم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

منم یه لحظه خنده ام گرفت از این همه شباهت و همسطح بودن بین این ۲شغلمثلا بگی نون پنیر یا پیتزا

بخش جالبش اینه استارتر خودش دانشجوی حقوقع و دوست داره وکیل شه 

بعد از طرفداران ارایشگری حمایت میکنه:)))