2777
2789
عنوان

مشکلات فرزند طلاق

89 بازدید | 11 پست

من بچه ی طلاقم پدرم به مادرم خیانت کرد و مادرم توی زندگی که بهش خیانت شد نموند کجای این کار اشتباهه که باید بهم برچسب بچه طلاق بزنن و از خیلی از حق ها محروم بشم ،امروز نامزدم باهام داشت صحبت می‌کرد آره پدر من حساسه من دوستت دارم ولی باید یه شغل درست حسابی برای خودت ترتیب بدی تا پدرم گیر نده به ازدواجمون ،من زبان انگلیسی میخونم منظورش این بود بری سر به کاری که به زبان مربوطه گفتم اگه مشکلت شغله تا قبل مدرک گرفتنم برم سرکار گفت نه من نمیخوام بری فروشندگی کنی در حد من نیست ،دلم شکست از حرفش منظور بدی نداشتم حتی گفت اگه پدرمم راضی نشه با مادرم تنها میام خواستگاری ولی از اینکه مدام باعث میشه فکر کنم چون بچه طلاقم باید هرکاری کنم به پذیرفته بشم دلمو شکوند ،نظر تویی که داستانمو خوندی چیه به نظرت حرف درستی زد؟

به نظرم کات کن 

با کسی باش که تو رو به خاطر خودت بخواد 

خواهر زاده منم بچه طلاقه ولی آنقدر غرور داره به هیچ کس اجازه نمیده نظر بدن در موردش 

بعد مشخصه زیر سلطه پدرش هست 

دوری کن از این افراد 

تو نه عیبی داری نه خطایی کردی نه چیزی از بقیه کمتر داری 

خودت خودتو دوست داشته باش اول

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم کات کن با کسی باش که تو رو به خاطر خودت بخواد خواهر زاده منم بچه طلاقه ولی آنقدر غرور داره ب ...

یعنی میگی این نظرش درست نبود که گفت شغل مرتبط با رشتت پیدا کن تا پدرم اذیتمون نکنه؟ منم بخاطر همین بهم بر خورد چرا باید تلاش کنم که توی خانواده تو پذیرفته بشم ،من تک فرزندم مادرمم پرستاره، دانشگاه رشته زبان میخونم مگه مشکلم چیه !چون تک فرزنده پدرش خیلی گیره ولی مادرش اوکیه

عزیزم تو رابطه ای که خانوادش راضی نباشند نرو اونایی که راضی بودن خودشون با اشتیاق اومدن بعدش چه گلی به سرمون گرفتن حالا بخواد اونا رم راضی نگه داری اونا رو دخترخاله شوهرم مخالف بود مادروخواهرش بابرادراش اومدن خواستگاری روزی که عقد داشتن تو تالار آمبولانس اومدن مادر وخواهرداماد رو برد بعد 4سال عقد بودن خیلی بد رفتاری باعروس میکردن خیلی طلبکار بودن با اینکه عروس خوب خوشکل تحصیل کرده بود خلاصه گفتن عروسی نمی‌گیریم  پدر ومادر عروس از ترس آبروشون عروسی گرفتن ولی ایقد همه ناراحت بودن که مشخص بود بینشون شکرآب هست هیچ کس هم از خانواده ی عروس و داماد کادو نداد هیچی 

یه چیزی بهت بگم ناراحت نشی ولی بعدن همین خانوادش باعث جداییتون میشن مادرتم خیلی شجاع بوده ک این مارو ...

خیلی نظرت قشنگ بود عزیزم مرسی متاسفانه بعضی آدم ها فقط بلدن قضاوت کنن خیلی دلم شکست بعدش دید گریه کردم سریع عذرخواهی کرد ولی چه فایده تا ابد یادم میمونه و تا ابد حس میکنم از نظر خانوادش کافی نیستم

بنظرم با کسی باش که تورو همینطوری که هستی بهترین ببینه و فک نکن این شخص پیدا نمیشه همه چیز سر تایم خ ...

عزیزم ممنون بابت نظر قشنگت ولی خودش مشکلی نداره به پدرش هم هنوز نگفته ولی مادرش در جریانه و منم خیلی دوست داره ولی میگه دوست دارم خانواده ها راضی باشن گفتم پس لطف کن خودت با پدرت صحبت کن و راضیش کن این کار من نیست!

یعنی میگی این نظرش درست نبود که گفت شغل مرتبط با رشتت پیدا کن تا پدرم اذیتمون نکنه؟ منم بخاطر همین ب ...

میگم تو خودت باید خودت رو دوست داشته باشی و دنبال شغلی باشی که بهش علاقه داری نه طبق سلیقه باباش

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️