2777
2789
عنوان

بعد میگن عروسا الکی بد هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 19 پست
بشین با خواهر شوهرت صحبت کن بگو فلانی آنقدر بچشو کاراسو سپرد به یکی دیگه شوهرش خیالش راحت شده بود رف ...

خدا خیرت بده خواهر اگه زبون فهم بود که من صدباره میگفتم 

یه سلیطه ایه که لنگه نداره

حتی توقع داره شوهر من ببرتش مسافرت تا این حجم به شوهرش سخت نمیگیره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اون خانواده هایی که رو طرف خوبن هردو خیلی شانس دارنخوش به حالشونگرچه مادرشوهر من فقط،من رو دوست نداش ...

آخی عزیزم چقدر تبعیض بده🥲

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ من مث این اتفاق افتاد برام ، همشونو اسیر کردم

ببین شما احتمالا هراز گاهی این اتفاقات برات میفته ولی این دائما دهن مارو سرویس نموده

خدا خیرت بده خواهر اگه زبون فهم بود که من صدباره میگفتم یه سلیطه ایه که لنگه ندارهحتی توقع داره شوهر ...

اینکه از شما اینقدر توقع داره پس چرا از شوهر خودش توقع نداره و گیر نمیده.... احتمالا از شوهرش رو ندیده ولی برادرش رو راحتتر تونسته تو دست بگیره