2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه شوهرم نیست چند روزه

303 بازدید | 28 پست

از دوشنبه رفته شهرستان معلومم نیست کی بیاد چون بیکاره منم ک نرفتم چون راحت نیستم اونجا .. با بچه سه ساله م خونه ایم همش ..نه دوستی نه رفیقی نه آشنایی ک برم بیرون البته حوصله هم ندارم اصلاااا دلم میخواد خونه باشم فقط اونم بچم هی بهونه میگیره ..هواهم گرم حس پارک و اینور اونور نیست .. خسته شدمممم😭

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

شوهرت بیکاره پس خرج خونه رو کی میده؟

میدونم روحت خسته ست ولی یه تکونی به خودت بده بچت گناه نکرده که به خواست شمادنیااومده پس به خاطراون قوی باش ببرش پارک وپیاده روی حال خودتم عوض میشه ولی همت کن 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
شوهرت بیکاره پس خرج خونه رو کی میده؟میدونم روحت خسته ست ولی یه تکونی به خودت بده بچت گناه نکرده که ب ...

نه چند روزی هست بیکاره ..از جیب میخوریم تا کار پیدا کنه..آره متاسفانه بدترین حال ممکنو دارم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چند روزی هست بیکاره ..از جیب میخوریم تا کار پیدا کنه..آره متاسفانه بدترین حال ممکنو دارم 😭😭

خدابزرگه🙏ان شاالله زودترمشکلش حل بشه توکل برخدایادت باشه

غمی نبوده به عالم که ماندنی باشد💔این نیز بگذرد...

گریه کن دلت خالی بشه اگه میتونی بچت رو کلاس مناسب سنش ببر خیلی خوبه هم انرژیش تخلیه میشه هم کلی اونجا دوست پیدامیکنی ارتباط میگیری بابقیه حالت بهترمیشه امیدبه زندگیت بیشترمیشه

منم شهر غریبم باز تو خداروشکر بچه داری سرگرمی من بچه هم ندارم😭دعا کن امسال بچه دار بشم

انشالله ب خواستار برسی عزیزم .. آره سرم ک‌گرمه اما حس بیرون رفتن ندارم واقعااااا دیگه از مجبوری میزنم بیرون 

خدابزرگه🙏ان شاالله زودترمشکلش حل بشه توکل برخدایادت باشهغمی نبوده به عالم که ماندنی باشد💔این نیز ب ...

بچم خیلی جاها باید ثبت نام کنم 😑 ک وابستگیش ب من کم بشه . میرم wc  از پشت در تکون نمیخوره اصلا ای خدا الان قدر شوهرمو می‌دونم 😭😭😭

بچم خیلی جاها باید ثبت نام کنم 😑 ک وابستگیش ب من کم بشه . میرم wc از پشت در تکون نمیخوره اصلا ای خ ...

دخترمنم به شدت وابسته من بود مشاوره گفت خیلی زیادباهاش قایم موشک بازی کن که بفهمه وقتی رفتی بازم میای،خیلی بهترشدازسه سالگی هم کلاس هوش وخلاقیت وبازی و ورزش میبرمش خیلی خوب شده قبلابه بهانه آب وwcده بارمیومدبیرون ازکلاس که ببینه من اونجام یارفتم ولی بعدیکی دوماه دیگه اصلابیرون نمیومدازکلاس الان یک ساله مداوم میره خیلی چیزا یادگرفته مستقلترشده ولحظه شماری میکنه برا کلاس رفتن،الان توقمقمه آب میبره که کلا لحظه ای از کلاس وازدست نده😂

دخترمنم به شدت وابسته من بود مشاوره گفت خیلی زیادباهاش قایم موشک بازی کن که بفهمه وقتی رفتی بازم میا ...

آخی عزیزم 😍 من الان دلم فقط میخاد همسرم برگردههه

من همسرم برای چند روزم نون خریده رفته

چند روز؟واسه من از دوشنبه نیست می‌گفت شاید یماه بمونم .. البته یماه نمیمونه ولی می‌گفت معلوم نیس کی بیام . هعی خدا 😭😭 

هر دفعه ۱۴ روز سر کارهبعد یه هفته میاد

آها .. سخته .. شوهر من خونه مادرشه . آقا دلم تنگ شده فشارم روم زیاده از طرفی اون بشدت بی احساسه دیشب می‌گفت بزار یماه بشه اگه دلم تنگ شد میام 😏 سر همین نمی‌خوام هی بهش بگم بیا بیا حرصم گرفت