2777
2789

اولا تو رژیم نمیدونم چقدر محدودیت هست دوما من بینیم چون گوشتیه مقداری بزرگه نه خیلی زیاد میترسم صورتم بریزه و فقط یه بینی ازم به یادگار بمونه😂😂😂 و اینکه چون ...ینه هام بزرگه میترسم لاغر که بشم مثل پیرزنا کلا اب بشن و افتاده بشن و دیگه هیچ وقت لیفت نشه چکار کنم واقعا 😐😭😂

چندی مگه؟ وزنت

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم159 هست وزنم بین 71تا 72هست باید بشم 55کیلو تو سه یا چهار ماه رژیم غصولی لاغر میشم ولی میترسم اخر

بنظرم نترس میرسی به سایز کمتر مثلا سینه و اینا خب قطعا کمتر میشن ولی به تیپت میاد 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

به نطرم دنبال بهانه ای اما۵۵ هم یه وزن رویایی هست

اره دقیقا 🤣 اما خب یکمم میترسم پاقعا از اینکه صورتم بریزه و بهانمم برای نگرفتن رژیم اینه که دیگه تنقلات و فست فود برای همیشه ممنوع میشه😭

اره دقیقا 🤣 اما خب یکمم میترسم پاقعا از اینکه صورتم بریزه و بهانمم برای نگرفتن رژیم اینه که دیگه تن ...

من که پیشنهاد میدم هیچ چیز روحدف نکن مثلا من قند باچایی نمی خورم شیرینی هم خودمون کم میخریم ۱ولای خرداد خریدیم اما کامل حذف نکردم