بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
سه سال پیش یه زمین خریدیم بعد متوجه شدیم نصفشو ساختن یعنی مالک به دو نفر فروخته الان یه ساله دادگاه داره چند روز پیش حکم دادن که پول رو بده . اون طرف می تونه بگه ندارم قسط بندی کنه ؟ چه مدت زمان داره که پول رو بده ؟اگه نده چی میشه
قاضیا سعی میکنن زیاد با وکلا در نیوفتن درکل احترام گذتشتن احترام متقابل میاره شغل خوبیه من راضیم ولی ...
میگن ۱۰ سال اول مگس پر نمیزنه درسته؟
خب از کجا باید پرونده گیر بیاریم
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
برای ازدواجچه حقوقی از همسر بگیریمآیا مبشه بعد از عقد چیزی رو اضافه کرد
حق طلاق حضانت فرزند حق خروج از کشور یه شرطم بزار که محلی که قراره خونه پگیرید حتما با رضایت تو باشه که نبرتت محله هایه ناجور ... همیشه میتونید برید محضر و هر تعهدی بگیری