2777
2789
عنوان

وقتی یکی میمیره

241 بازدید | 14 پست

هیچی مثل قبل نمیشه 

هر کاری میکنی در کنارش غمم هست

اصلا زندگی به قبل و بعد مرگ تقسیم میشه 😭

حتی وقتی میخندی عذاب وجدان داری 

وقتی یه چیزی میخری عذاب وجدان میگیری 

دیگه انگار خودتو میکشی روی زمین و یه وزنه سنگین بهت آویزونه 

😭

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غم اون که فراموش نمیشه و داغش با یادآوریش دل رو سنگین میکنه ولی زندگی مثل قبل جریان داره و نمیشه زندگی رو نادیده گرفت

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

کار دنیا همینه سعی کن بری تراپی عزیزم تسلیت میگم

هیچ فایده نداره 

همش حرفای تکراری و بیهوده 

غم اون که فراموش نمیشه و داغش با یادآوریش دل رو سنگین میکنه ولی زندگی مثل قبل جریان داره و نمیشه زند ...

نمیتونم 

میفهممت به این فکر کن اونجا جاش راحته🖤آروم خوابیده

اصلا مطمئن نیستم اونجا باشه

به همه چی شک دارم

نمیتونم

چرا میتونی عزیزم 

نمیدونم چن وقته داغدیده ایی و ارتباطت چهقدر به اون فرد نزدیک بوده  ولی همه چیز رو بسپار به زمان خودش زخمای دلت رو التیام میده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

منم دلتنگم دلتنگ عزيزاني که دیگه کنارم نیستند  ستون های محکم زندگی ام بودند مادربزرگم و پدرم

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
منم دلتنگم دلتنگ عزيزاني که دیگه کنارم نیستند ستون های محکم زندگی ام بودند مادربزرگم و پدرم

پدرم 

قلبم رو سوزوند و رفت 😭😭