2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جریان زندگی نگا میکنم میبینم خدا عادل نیست چیز جدیدی نشده 🌱❤️

نه اینجوریم نیست به نظر من خدا واقعا عادلِ

اگه نباشه که زندگی هیچِ

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

نه اشتباه میکنی به زندگی خودت نگا کن... حتما فرصتهایی داشتی که از دست دادی

نه ببین همين جا هم به زندگيا نگا کن میفهمی عدالتی در کار نیست 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

شما با توجه به همین چندسال اخیر این نتیجه‌گیری رو می‌کنی، درحالیکه باید ببینی از گذشته چه چیزایی وارد زندگیت شده و در آینده قراره چه اتفاقاتی بیافته اونوقت بگی خدا عادل هست یا نه.

حتی اعمال پدربزرگهات هم روی زندگی تو تأثیر داره

و البته خداوند تا روز قیامت تورو نگاه می‌کنه و طبق این گذشته و آینده برات برنامه می‌چینه.

پس زیاد درگیر این موضوع نشو چون کار ما نیست، ما فقط میتونیم اون کاری که بنظرمون درسته رو انجام بدیم همین

نه ببین همين جا هم به زندگيا نگا کن میفهمی عدالتی در کار نیست

همه حداقل یه بار شانس به سراغشون اومده.. بعضی چند بار.. من خودم مثلا پنجاه میلیون گذاشتم بانک دوازده تومن سود داد... اگه یه زمین میخریدم تو همون یه سال هشتصد میلیون میشد... ولی سودم شد دوازده میلیون..