2777
2789
عنوان

جمع کردم برم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 40 پست
خب اگه پیام بوده میشه امتیاز گرفت و یبار بخشید (بگم که متاهلم عزیزم فقد چون بچه داری میخوام با عجله ...

از لحاظ جنسی خیلی سرد شده من نمیتونم با اطمینان بگم که خیانت جنسی نمیکنه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف منم همینه

دقیقا، آدم خائن باید بیچاره و دست خالی باشه، باید جوری باشه دیگه سگ هم نگاش نکنه، بزار تا ابد تنها و بدبخت بمونه تا اونم بسوزه جیگرش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
در حد پیام و تماسه یا بیشتر؟

نمیدونم حقیقتش ولی خیلی سرده از لحاظ جنسی

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
نمیدونم حقیقتش ولی خیلی سرده از لحاظ جنسی

ببین واسه رفتن خیلی زمان داری ،هر زمانی که بخوایی میتونی بری ،به نظرم فعلا نرو اول ببین قصیه چی بوده کار تا کجاها پیش رفته 

بعد هم اگه مطین شدی رابطه جنسی داشتن اون موقع برو یا تهدید به رفتن کن خونه رو بزن به نامت 

شما ها چرا اینقدر ضعیف شدید تا چیزی میشه سریع جا میزنید 

و خونه رو خالی میکنید 

این همه سال سختی کشیدی خونه و زندگی ساختی بزار برو یکی دیگه بیاد شیک و مجلسی زندگی کنه 🤔

ببین واسه رفتن خیلی زمان داری ،هر زمانی که بخوایی میتونی بری ،به نظرم فعلا نرو اول ببین قصیه چی بوده ...

ببین 

انقد خسته ام کرده 

انقد محبت ندیدم انقد دوسم نداره که دلم نمیخاد  دیگه باهاش زندگی کنم 

هر چقد دیرتر برم اون بیشتر میتونه خودش توجیح کنه و دروغ بگه 

ببین انقد خسته ام کرده انقد محبت ندیدم انقد دوسم نداره که دلم نمیخاد دیگه باهاش زندگی کنم هر چقد دی ...

عزیزم اگه مطمئنی که خیانت جنسی کرده که قابل گذشت نیست اگرم مطمئن نیستی بشین باهاش حرف بزن دقیقا همینا رو بهش بگو که من احساس میکنم مثه قبل دوسم نداری و محبت نمیکنی و....بهش بگو خسته شدی  بالاخره یه جوابی میده بعد تصمیم بگیر 

دوستان درست میگن بری و بعد با وعده وعید بخوای بیای فقط خودتو سبک کردی

بعد عزیزدلم درآمد داری؟

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

ببین انقد خسته ام کرده انقد محبت ندیدم انقد دوسم نداره که دلم نمیخاد دیگه باهاش زندگی کنم هر چقد دی ...

خوب با خانوادت صحبت کردی .پشتت هستن یا از اونایی هستن که الان میگن بیا و باز چند روز بعد که شوهرت بیاد دنبالت میگن پاشو برو خونه ی خودت