2777
2789
عنوان

جمع کردم برم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 40 پست
خیلی وقتا نمیشهبهتره آدم خودش رو نجات بده و بره تا اینکه بیشتر روانش رو خسته و داغون کنه

با رفتن مشکل حل نمیشه

فقط جا باز میشه واسه عیاشی شوهره

بمونه یه کاری کنه حتی اگه قصدش طلاقه با دست پر طلاق بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشیمون نیستاز خبانتش؟

قسم میخوره که خبر ندارم من پیام دیدم

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
مهریه میخام ببرم سر قبرم نمیخام

نگیر .اونم همینو میخاد دیگه فردا بره با زن دومش خرج کنه ب تو بخنده

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

از کجا فهمیدی ؟ خیانتش در چه حد بوده ؟ ببخشین که سوالم اذیتت میکنه اگه دوست نداشتی جواب نده

پیام 

ولی  قبلا هم اینکار و کرده

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
با رفتن مشکل حل نمیشهفقط جا باز میشه واسه عیاشی شوهرهبمونه یه کاری کنه حتی اگه قصدش طلاقه با دست پر ...

عزیزم من برات گفتم گاهی نمیشه

بعضی مشکلات رو هم نمیشه حل کرد باید تموم کرد

بعضی وقتا یخوای مشکلی رو حل کنی بدتر خودت اذیت میشی

جا واسه هر کوفتی باز بشه

مگه نمی بینی سر زندگیش بوده عیاشی کرده الان که روش باز شده و لو رفته مثلا می خواد نکنه

اصلا باز بشه برای عیاشی شوهرش

بابا شماها چرا متوجه نیستید خیلی وقتا کاری از دستت بر نمیاد فقط باید رها کنی خودت رو نجات بدی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

ببین اگه قراره بری و طلاق بگیری برو 

ولی اگه قراره بری بیاد منت کشی و ...برگردی به هیچ عنوان نرو چون وقتی برگردی دیگه ترسی نداره ازت 

الان میترسه یه موقع لو نره ولی اون موقع اصلا 

بمون و به هیچ عنوان خونه رو خالی نکن 

قسم میخوره که خبر ندارم من پیام دیدم

بمون خونه ، خرش کن خونه بزنه به نامت، آدم خائنو بیچاره کن بعد اگر تکرار کرد پرتش کن بیرون 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پیام ولی قبلا هم اینکار و کرده

خب اگه پیام بوده میشه امتیاز گرفت و یبار بخشید (بگم که  متاهلم عزیزم فقد چون بچه داری میخوام با عجله تصمیم نگیری چون الان شما باید به جز خودت به بچه هم فک کنی) 

ببین اگه قراره بری و طلاق بگیری برو ولی اگه قراره بری بیاد منت کشی و ...برگردی به هیچ عنوان نرو چون ...

نه واقعا هدفم رفتنه نه منت کشیدن و معذرت خواهی از عکس العمل خانوادم میترسم 

خب اگه پیام بوده میشه امتیاز گرفت و یبار بخشید (بگم که متاهلم عزیزم فقد چون بچه داری میخوام با عجله ...

اولین بارش نیست