2777
2789

قبلا یه رابطه ی طولانیه خیلی قشنگ و پر از احساس و خاطره داشتم

چون اون زمانم خوابگاهی بودم آزادی کامل داشتم همش پیشش بودم انگار قشنگ اون مدت زندگی کردیم باهم  کلی خوش گذروندیم کلی شیطنت کردیم کلی عاشقی کردیم 

حالا الان دیگه هیچ چیزِ یه اقا نمیتونه عاشقم کنه سر ذوقم بیاره چون اکسم همشونو داشت و الان دیگ واسم تکراریه

هیچ برنامه ی دوتایی ای هم برام قشنگ نیس چون قبلا همشونو انجام دادم و فقط خاطراته ک واسم زنده میشه

تازشم اصلا اون حس قشنگه ای ک اونموقعا داشتم بهم دست نمیده 

عصریم قرار بود بعد از ۱۰،۱۲ روز برم یکیو ببینم ولی حوصلشو نداشتم کنسلش کردم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

درحالیکه واسه اون ادم هنوز بعد چندسال رابطه جوری واسه هر دیت شوق و ذوق داشتم ک انگار دیت اولمونه

خیلی حال بدیه هم دلم واسه حال و هوای اون روزا تنگه هم اون ادم الان دیگه از چشمم افتاده🥲

اگ تا ابد دیگ هیچ مردی نتونه اون حسای قشنگو بهم بده چی؟؟!💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا رابطت باهاش به هم خوردومکان برگشت نیست؟

وضع مالیش زیاد خوب نبود گف با این شرایط اصلا قصد ازدواج ندارم منم عصبانی شدم بهم برخورد تمومش کردم گفتم باشه پس میرم تو رابطه جدید😪

از یطرف حق داشت ولی خب منم واقعا دختر پر طمعی نیسم  ب حداقلا راضی بودم حس کردم داره میپیچونتم

ببخشید ولی اولین سوالی ک برام پیش اومد اینه که چرا تموم کردی باهاش؟؟

شرایط ازدواج نداشت اصلنم راجب اینده بهم اطمینان نمیداد همش میگف ب پای من نمون ب فکر زندگیت باش من تکلیفم نا مشخصه فلان

وضع مالیش زیاد خوب نبود گف با این شرایط اصلا قصد ازدواج ندارم منم عصبانی شدم بهم برخورد تمومش کردم گ ...

چند وقته گذشته؟

اونم به نظرت دلتنگه

نه به نظر منم حق داشتی

شاید باید به خودت زمان بدی تا خاطراتت کمرنگ بشه

چقد هوب که اون خاطرات قشنگ رو داشتی عزیزم

ولی به هر حال زندگی رو باید با تجربه های جدبد پر کرد

ماشین فقط سمند سورن

شرایط ازدواج نداشت اصلنم راجب اینده بهم اطمینان نمیداد همش میگف ب پای من نمون ب فکر زندگیت باش من تک ...

وا خب عزیزم دوست نداشته 

چجوری حالت باش خوب بوده ولی تو رو برا ازدواج نمیخاسته

چند وقته گذشته؟اونم به نظرت دلتنگهنه به نظر منم حق داشتیشاید باید به خودت زمان بدی تا خاطراتت کمرنگ ...

از وقتی دیگ دانشگام تموم شده برگشتم شهرم کلا رابطمون خیییلی کمرنگ شد نه دیتی داشتیم ن چتی ب اون صورت الان یکسال و یکماهه

ولی از کات صددرصدیمون زیاد نمیگذره شاید یکماه

اره فک‌کنم دلتنگه همش میگف مطمئنم دیگ هیشکی اندازه تو دوستم نداشته و نداره

مرسی عزیزدلم❤️🫂