2777
2789

لطفا اگه خودتون تجربه ندارید کامنت نزارید 

قدم ۱۶۰ وزنم ۵۵

میخوام ۴۵ بشم

صورتم خیلی لپ دراورده ، رونام خیلی چاق شدن و شکم دراوردم ، اوایل باسنمم گردتر شده بود ولی الان پهن شده 🥴🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی همینجوری الکی؟نه من کل زندگیم رژیمم ولی باز لاغر نیستم😬😬😬

نه با ورزش 

چجوری رژیمی؟اخه من با خانواده زندگی میکنم‌نمیتونم غذاهای رژیمی و اینا درست کنم

وزنت نرماله نیازی به رژیم نداری 

باید ورزش کنی حسابی پنج روز در هفته برو بدنسازی با برنامه ورزش کن عالی میشی 

کیک و بیسکوییت و این چیزا هم تقریبا نخور هفته ای یه بار بخور 

بیشتر گوشت و مرغ بخور و بقیه غذاها رو هم متعادل بخور 

نمیخواد رژیم خاصی بگیری، فقط عادت کن ناهارنخور ببین چقدر راحت وزنت پایین میاد،صبحانه رو تا ساعت ۱۰ بخور دیگه چیزی نخور تا ۴ عصریه چایی و بیسکوییت یا خرما بخور یا میوه و شامتو حدود ۹-۱۰ شب بخور بعدشم دیگه چیزی نخور تا صبحانه، بیشتر از ۵ کیلوهم کم نکن چون همین الان هم نرمالی 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

خیلی کم میشی که عالی هستی الان 

هرروز ورزش 

روغغن و فست فود و... کم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

وزنت نرماله نیازی به رژیم نداری باید ورزش کنی حسابی پنج روز در هفته برو بدنسازی با برنامه ورزش کن عا ...

میخوام وزنم کم بشه

خودمو اینجوری دوس ندارم

میلم به کیک و چیپس خیلی زیاده هر روز میخورم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بدنسازی؟ تو خونه نمیشه ورزش کرد؟

من قدم ۱۶۵ ولی وزنم ۷۰ بود با این رژیم توی سه چهارماه وزنمو به ۵۸ رسوندم و الان چندماهه ۵۸ موندم 

به هیچ وجه ناهارنمیخورم اگرشروع کنم به ناهارخوردن راحت توی ۱۰ روز میرسم به ۶۵ کیلو 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏