2777
2789
عنوان

از بعضی رفتار های ادم میاد

325 بازدید | 52 پست

مخصوصا اگه مرد باشه .

مرد ادایی 

متاسفانه خودم یکیشو بیخ گوشم دارم 

نمیدونم فقط منم حالم به هم میخوره از این رفتار ها یا بقیه خانم ها هم هستن .

نمونه اش جدا کردن مویرگ از گوشت قرمز پخته شده است اونم از داخل بافت گوشت 🫤 جدا کردن رگ مرغ رو میتونم قبول داشته باشم ولی این یک موردو نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی دقیقااا😂

بابای من و شوهرم دقیقاا همینجوری هستن😂😂✨

یه باز شوهرم از اشپزی ام ایراد گرفت فقط یه بار اونم اوایل ازدواج گفتم از فردا خودت اشپزی کن 

فرداش زفتم سرکار برگشتم دیدم اشپزخانه رو قشنگ به آتیش شکوندن قشنگ هاااا

فرش اشپزخانه رو سوزانده بود گاز کر و کثیف شده بود😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

چی بگم بعضیا اینجوری ان، پدر و برادر منم همینجوری ان ،البته بابام فوت شده ،برادرم لباساش همیشه مرتب و اتو کشیده شده است تا حالا یه بار ندیدم لباسش کثیف باشه یا بدی عرق بده ،همینجوری ادایی هم هست یه سری چیزا رو اصلا نمی خوره خیلی بد دله ،یه بار من تو لیوان شوهرم سر سفره آب خوردم ،گفت حالم بد شد و دیگه غذاشو نخورد رفت

واییی دقیقااا😂بابای من و شوهرم دقیقاا همینجوری هستن😂😂✨یه باز شوهرم از اشپزی ام ایراد گرفت فقط یه ...

بخدا ادم کنار این جور مرد ها نمیتونه زن باشه .

زندگی مشترک یه زن نیاز داره که اینا ماشاءلله خودشون یه پا زنن 

بخدا ادم کنار این جور مرد ها نمیتونه زن باشه .زندگی مشترک یه زن نیاز داره که اینا ماشاءلله خودشون یه ...

😂😂

نه بابا و شوهر من همه ی رفتار هاشون به جز این نورد عالیهه😂😂

و ابن مورد بنظر من زیاد بد نیست بجاش خیلی خنده داره😂😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

واییی دقیقااا😂بابای من و شوهرم دقیقاا همینجوری هستن😂😂✨یه باز شوهرم از اشپزی ام ایراد گرفت فقط یه ...

بعضی مردا از عمد اینکارو میکنن که زن بهشون نگه کمک کن سیاستشونه