2777
2789

شوهرم همیشه میگه ندارم همیشه میناله.قرض و قسطم داره.خانوادشم فقیرن.

به زور خرج خونه رو میده با کلی غر.....

بهش میگم پس تو‌نه خرج لباس میدی نه مسافرت نه خرج درست حسابی برای خونه....پس من برای چی شوهر کردم...در جواب میگه اگه برمیگشتم به عقب عمرا میومدم خواستگاریت

هیچ خرجی نمیکنه دو قورت و نیمشم باقیه...

من فکر میکنم به مادرش پول میده که انقدر برای من خسیسی میکنه.

توروخدا بگید من چجوری باهاش رفتار کنم....بخدا وامونده شدم...پولم ندارم برم مشاوره

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشبحال هرکی که شوهر دست و دلباز داره....بخدا بزرگترین حسرت زندگیمه....بخدا قدر شوهراتوونو بدونید.....شوهری که پول نمیده خیلی عذاب میده...هم بی پوله هم خسیس

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

ببین اگر خانوادش فقیرن  خدا بهت  برمیگردونه  جواب خوبیه شوهرتو واجبه کمک 

ولی خب توام  به یه نحوی ازش پول بگیر 5 تومن 10 تومن حتی  مثلا بگو پیاز خریدم الکی   یکم روش بکش پس انداز کن برا خودت 

اگر درباره خانواده همسر تون نظری بدید

یا حرفی بزنید

بی شک

فقط  ایجاد حساسیت میشه 

و چ بسا

در مقابلتون موضع هم بگیرن

اگر واقعا دستشون بسته ست

باهاشون همراهی کنید و درک شون کنید

اگر نه

از خساسته

خواسته هاتون رو لیست کنید و بذارید 

ک ببینن 

و ازشون  بخواید

ب مرور با هم تهیه کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از مادرشوهرت بپرس كه شوهرت بهشون پول ميده يا نه؟

به نظرت میگه بهم پول میده ?! حتی اگر شوهرها بگن به مامانمون پول میدیم , مادرشوهرها زیر بار نمیرن که بگن آره پول گرفتیم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50