2777
2789
عنوان

شوهر سابق اومد بچه رو به زور برد

354 بازدید | 33 پست

امروز باید میبردمش کلانتری،ولی دخترم دوست نداشت بره نبردم با سه تا مامور اومد دم در،انگاری میخاستن جاسوس موساد بگیرن بچه رو به زور و با گریه بردن،گفتن زنگ زدیم قاضی قاضی دستور داده،تو کل ۵ سال بچم سر هم یک سال بچه رو دیده،یع بارم گفته ازم خرج نخواه منم بچه نمیخام،۱۳ از حسابش برداشتم باز دوباره اومده،قاضی میگه پدره باید بچش رو ببینه بچه مال پدره،خسته شدم از بار مسئولیت از فشار اقتصادی از اینکه نمیتونم راحت دخترم رو بدم به پدرش و زندگیمو بکنم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
من اخرش نفهمیدم دوست داری بچه را نگه داری؟ دوست نداری نگه داری؟

دست دارم بچه ام رو،ولی نمیتونم بدون خرجی،نمیتونم قیافه پدرش رو تحمل کنم دیگه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اخرش نفهمیدم دوست داری بچه را نگه داری؟ دوست نداری نگه داری؟

حس مسئولیتم و اینکه بچم زیر دست نامادری چی میشه اجازه نمیده بچم رو به پدرش بدم،از طرفی از دیدن قیافه باباش از فشار اقتصادی خسته ام

بچه چند سالشه ؟ بعد نفقه اش چنده ؟

۵سال ماهی ۲و نیم که به زور میده

دست دارم بچه ام رو،ولی نمیتونم بدون خرجی،نمیتونم قیافه پدرش رو تحمل کنم دیگه

بچه رو یده به پدرش. جدا شو. برو دنیال زندگیت و برو سرکار 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بیچاره بچهبدون گناه افتاده وسط یه زندگی اینطوری

من ۵سال دخترم رو تروخشک کردم و دخترم رو دوست دارم،اما منم این وسط نابود شدم یه بار میاد دیدنش باز شیش ماه نمیاد خرجش رو نمیده مامور میاره در خونه پدرم دادو بیداد میکنه ابرومون رو برده

بچه رو یده به پدرش. جدا شو. برو دنیال زندگیت و برو سرکار

جدا شدم زن گرفته کار دارم بازم خرج زیاده ،پدرش مسئولیت پذیر نیست

جدا شدم زن گرفته کار دارم بازم خرج زیاده ،پدرش مسئولیت پذیر نیست

برو بده به پدرش.. فانون هم طرف تورو میگیره.. تول و اخر برای همه چی اجازه پدرش لازمه.. بده دست اون بزرگ که شد ـتو هم زندگیت جون گرفت. میری دنبال بچه ت. با بچه کوچیک نمیتونی بری سرکار و پس انداز کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

برو بده به پدرش.. فانون هم طرف تورو میگیره.. تول و اخر برای همه چی اجازه پدرش لازمه.. بده دست اون بز ...

همین هفته ایی یکبار که میره نامادریش بهش میگه اون مادرت نیست اون دشمنته ما دوستتیم،شوهر سابقم یه وحشیه میترسم دیگه نزاره بچه رو ببینم ،

من ۵سال دخترم رو تروخشک کردم و دخترم رو دوست دارم،اما منم این وسط نابود شدم یه بار میاد دیدنش باز شی ...

تحمل کن دختر بچه اس و بی پناه ،خدا خودش روزیو میرسونه ، کاش نفقه شو میشد بیشتر کنی ، سختی بچه ها تا همین جاست خدارو شکر بزرگ شده ،دیگه بزرگتر از این بشه باباش بیاد دنبالش دیگه کلا نمیره