2777
2789
عنوان

ارشد يا کارشناسي دوباره

274 بازدید | 36 پست

بچه ها من الان دانشجوي مهندسي کامپيوترم ولي نه دانشگاه تاپ سال ديگه درسم تموم ميشه ميخوام امتحان بدم سال ديگه هم ارشد کامپيوتر هم فرهنگيان زبان که فرهنگيان از اول دانشجو کارشناسي ميشم به نظر شما تمرکزم بذارم رو کدوم ؟ کدومو برم بهتره؟

معلمي رو دوست دارم برم فرهنگيان کارم تضمين شده است تو دانشجويي هم حقوق ميگيرم ولي ميگم اگه مثلا شريف يا تهران ارشد کامپيوتر قبول شم  شايد بهتر باشه؟ کدوم به نظر شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقد مدرکت بالا باشه بهتره فرصت شغلی خیلی بهتری گیرت میاد بخون حتماهم میتونی معلم بشی هم تو استخدام ...

متوجه نشدم عزيزم همزمان نميتونم دوتاشو بخونم به نظرتون کدوم؟ زبانه يا کامپيوتر؟

هرچقد مدرکت بالا باشه بهتره فرصت شغلی خیلی بهتری گیرت میاد بخون حتماهم میتونی معلم بشی هم تو استخدام ...

بانک و معلمي براي زبانه ولي مدرک بالاتر براي ارشد که کامپيوتر هست

بنظرتون الان من برم سمت علاقم یا پول؟..گفتید بیام تاپیکتون و همچنان نمی دانم کامپیوتر بخونم یا معمار ...

اگه مطميني که ميتوني از علاقه ات پول در بياري برو علاقه ات ولي اينکه اصلا به کامپيوتر علاقه نداشته بشي و بري خوب نيست تو کارشناسي هم هوش مصنوعي چيزي ياد نميدن

گفتم بيايد تاپيکم نظرتون رو بهم بگيد که کدومو انتخاب کنم بخونيد لطفا تاپيکم رو

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

اگر دنبال پول و حقوق تصمینی هستین البته خیلی بالا هم نیست، برید فرهنگیان

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

من راهنماییت میکنم 

نه ارشد نه فرهنگیان 

وارد بازار کار شو و از خودت یه مستر کامپیوتر فرانت یا بک بساز 

با یه پروژه اساسی چهار تا معلم رو میتونی بزاری توی جیبت

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺