2777
2789
عنوان

ارشد يا کارشناسي دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست
عزیزم شما گفتید براازدواج استغفار در سحر و یاسین به یه روش خاص جواب داده برا یه نفرسوالم اینه خوشبخت ...

سلام عزيزم خوبي؟ببين براي ازدواج چيزهاي مختلفي هست نماز جعفر طيار -ختم 124 هزار صلوات که عاليه -ختم استغفار حالا هرنوع استغفاري استغفار 70 بند امام علي استغفار 400 تايي امام صادق- استغفار 30 هزارتايي -30 بندي امام علي -نماز استغفار و نماز توبه  کلا استغفار و صلوات و حديث کسا و زيارت عاشورا و ختم قران  و نمازعالين

اين خانم که ميگم ميگه من چند سال کلي ختم و چله هاي مختلف گرفتم براي ازدواج ولي جواب نگرفتم البته سنش بالا نبوده بعد حاج اقا فياضي ميگن به يه سريا که براي ازدواج ياسين رو از اول بسم الله تا اخر ايه 12 ميخوني اخر 12 مبين داره ميخوني بعد از اول دوباره با بسم الله تا اخر ايه 24  ميخوني بعد از اول تا اخر ايه 47 ميخوني بعد از اول تا اخر ايه  60 ميخوني دوباره از اول تا اخر ايه 69 ميخوني بعد از اول تا اخر ياسين کامل ميخوني دوباره از اول تا اخر ياسين کامل ميخوني يعني دو بار از اول تا اخر کامل ياسين ميخوني بعد از اينکه تا 69 خوندي . تو پاکي بخون با وضو رو به قبله حالا با چادر نماز ميشيني يه دفعه از اول اينکاري که گفتم رو ميخوني پشت سر هم تمومش ميکني يک جا البته حاج اقا فياضي فکرنکنم گفته باشه يکجا وبا چادر  ولي تو همينطوري که گفتم بخون.

گفت اين ياسينو خوندم خواستگار خيلي خوبي برام اومد و نامزد کرديم ولي نامزديم رو بهم زدم ولي ادم خوبي بود بعد دوباره اينکارو کردم جواب نگرفتم به حاج اقا فياضي پيام دادم گفت ناسپاسي کردي نيت کن يکسال سحر پاشي استغفار کني  40شب که از استغفارت گذشت دوباره ختم ياسين رو انجام بده و همچنان تا يکسال سحر ها استغفار کن گفت من اينکارو کردم خيلي زود همسرم اومد خواستگاريم و ما ازدواج کرديم و فکر کنم از همسرش راضيه و سه ساله فکرکنم ازدواج کردن. و استغفاراشم ميگفت همچنان

تو مثلا 3 4 بار ختم ياسين که گفتم رو انجام بده اگه 40 روز گذشت و نشد نيت کن يکسال پاشي سحرها استغفار کني و واقعا بايد پاشي اگه يه روز پا نشدي صبح که بيدار شدي سريع استغفار کن به نظرم حداقل 100 تا هر سحر . 40 تا سحر يا 40 شب که از استغفار سحرت گذشت دوباره ياسين رو انجام بده ميبيني تا 40 روز برات خواستگار مياد ان شاالله

تو تلگرام سرچ کن کانال پاکسازي با استغفار عاليه اين کانال گروه هم دارن گروه استغفار فقط براي خانم هاست اون خانم هم تو گروه هست اگه ميخواي اول تو کانال عضو شو بعد پيام بده تو ربات ناشناس که خانمي لينک گروه ميخواي اونا چک ميکنن واقعا خانم باشي لينک ميدن عضو شو ميتوني از خودش بپرسي

خوشبخت بشي الهي منم دعا کن

عزیزم شما گفتید براازدواج استغفار در سحر و یاسین به یه روش خاص جواب داده برا یه نفرسوالم اینه خوشبخت ...

و اينکه سحر ميشه يکساعت قبل از اذان صبح تا اذان پاشو حداقل 100 تا استغفار کن بيشتر مثلا 1000تا بشه که چه عالي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم خوبي؟ببين براي ازدواج چيزهاي مختلفي هست نماز جعفر طيار -ختم 124 هزار صلوات که عاليه -ختم ...

سلام عزیزم مرسی لطف کردی

فقط اینکه خاستگار اولش ک خیلی خوب بود و نامزد شدن چرا نامزدیشونو بهم زدن ؟ مگ خوب نبوده ؟

سلام عزیزم مرسی لطف کردیفقط اینکه خاستگار اولش ک خیلی خوب بود و نامزد شدن چرا نامزدیشونو بهم زدن ؟ م ...

ميگفت دوستام دل منو خالي کردن چرا انقدر زود نامزد کردي و بدون مشاوره و تو معلمي حقوق تو از اين بيشتره و اين پول نداره و از اينا

نبايد بهشون ميگفت ميگفت اينا دل منو خالي کردن منم همه چي رو بهم زدم  ميگفت به شدت ادم چشم پاک و اهل مال حلال بود من اشتباه کردم ردش کردم

بعد به ما ميگفت براتون خواستگار مياد ولي تو بايد تحقيق کني اين به اين معنا نيست که هرکي اومد يعني بايد باهمون ازدواج کني خودت تحقيق بايد بکني و بعد از ازدواجم بايد از زندگيت مراقبت کني اجازه دخالت به اطرافيان ندي.

منم دعا کن عزيزم

سلام عزیزم مرسی لطف کردیفقط اینکه خاستگار اولش ک خیلی خوب بود و نامزد شدن چرا نامزدیشونو بهم زدن ؟ م ...

اون مثل اينکه پولدار نبوده حالا نميدونم همسرش از اون پولدارتره يا نه ولي نبايد به خاطر پول اونو ردش ميکرد و نبايد به دوستاش ميگفت چون اونا اينو ترسوندن فکرکنم از اينکه ردش کرد پشيمون بود ميگفت ادم خوبي بود اهل مال حلال و چشم پاک بود دوستاش هم مقصرن اگه نميگفت بهشون شايد با همون ازدواج ميکرد نميدونم

ولي جفت خواستگاراش ادماي خيلي خوبي بودن