2777
2789
عنوان

بچه ها اشپزخونمون و سرویس بهداشتی مون پر از مگس میوه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 25 پست
آره عزیزم ولی دو ماه دوماه تمدید کن تا چند وقت

تمام مرسی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فهمیدیم علتش گلدونامون هستن دو مدل تار و مار هست یکیش قوی تره هر روز ک میری بیرون بزن ب مرور از ...

مرسی

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

ما زدیم دیوار زرد شد دیگه پاک نشد😑😂💔

رو کاشی میزدی گلم 

البته من رو دیوار گچی رنگ شده زدمم لک نشد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اینا رو زدیم تاثیر نداره اصلا برا اونا نمیان بیشتر رو دیوار یا کابینت میشینن

اول باید ببینی از کجا میان، یا از چاه فاضلاب میان یا گلدون یا اشغال،، من تو دستشویی بیرون خیلی بود بعد تا از باغچه داخل حیاط میان، دوبار سم پاشی کردم رفتن

تو دسشویی ک بود هرروز میشستم باز یهو میشد زیر مگس، منم کلا وسواس تمیزی دارم و خیلی ناراحت بودم،، وقتی یکی میومد و میگفت چرا دسشویی بیرون ایقد مگسه و فکر میکردن من تمیز نمیکنم،، دوس داشتم بگیرم دونه دونه مگس هارو خفه کنم

اول باید ببینی از کجا میان، یا از چاه فاضلاب میان یا گلدون یا اشغال،، من تو دستشویی بیرون خیلی بود ب ...

مامانم وسواس داره ، خیلی میشوره تمیز می کنه اصلا تاثیر نداره🥲

تو دسشویی ک بود هرروز میشستم باز یهو میشد زیر مگس، منم کلا وسواس تمیزی دارم و خیلی ناراحت بودم،، وقت ...

دقیقا عین مامان من 

میگه دلم میخواد با دستم دونه دونه خفشون کنم

ببین از تو چاه فاضلاب نمیان بیرون، باید از جای بیان تو خونه،

نگاه می کنم مرسی