2777
2789

من بینیم ترکیبی از گوشتی و استخوانیه 

بینیم از بغل صافه ولی نوکش افتاده و گوشتیه  و براحتی نفس میکشم و هیچ مشکلی ندارم تو خواب و... فقط ظاهری اونم از روبه رو

اگه عمل کنم خوب میشه کسی رو می‌شناسین که عمل کرده باشه و نتونه نفس بکشه یا تو خواب آبریزش و تنگی نفس داشته باشه  چون عموم تهران پیش یه دکتر که تعریفشو زیاد شنیده بود عمل کرد ۴ سال پیش ۵۰ میلیون هم داد 

اما الان بینیش تخریب شده  و اصلا نمیتونه نفس بکشه شبا هم نمیتونه بیش تر از ۳ ۴ ساعت بخوابه شما تجربه ای دارین؟

اونی که بینی داره عمل نمیکنه دیگه

مردم دماغاشونو عمل میکنن😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اگه دکتر متخصص گوش و حلق و بینی باشه اینجوری نمیشه

من دو ساله عمل کردم راضیم 

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد عمل بینی تنفس یکم سخت میشه 

و این برای همیشه با ادم میمونه 

و نفس کشیدن صدا دار میشه تو خواب مشخصه. 

سرما اینا بخوری اذیت میشی. 

یکمم تیرگی زیر چشم ممکنه بمونه. 

و برای خیلیا بینیشون چرب میشه 

تا یه هفته هم جز مایعات هیچی نمیتونی بخوری.

و خب بعد چندسال هم نیاز به ترمیم داره. 

و اگه آدمی باشی که رو کوچکترین تغییر در خودت حساس باشی ممکنه اذیت بشی

بینی تون گوشی بود با استخوانی تنفستون مثل قبله؟

استخونی

مثل قبل

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
بعد عمل بینی تنفس یکم سخت میشه و این برای همیشه با ادم میمونه و نفس کشیدن صدا دار میشه تو خواب مشخصه ...

وای

من خیلی وسواس دارم به نفس کشیدن و صدا دادن 

حتی وقتی که سرما میخورم اعصابم خورد میشه نمیتونم تحمل کنم بزور

وایمن خیلی وسواس دارم به نفس کشیدن و صدا دادن حتی وقتی که سرما میخورم اعصابم خورد میشه نمیتونم تحمل ...

ببین واسه همه اینجوری نمیشه ها

باید پیش پزشک گوش و حلق و بینی خوب یری 

اگر پیش جراح عمومی فلوشیپ زیبایی و جراح پلاستیک یا جراح فک و صورت بری صد در صد تنفس ات پشکل پیدا میکنه اما پیش گوش و حلق و بینی اینجوری نمیشه

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷