2777
2789

بچه ها من این پرده دیشب سفارش دادم واسم این مدل بدوزن اصن دوست نداشتم تا قبل عید خاثواده شوهرم بدونن جاریم انگار از شوهرم شنیده  به گوششون رسونده مادرشوهرم امروز زنگ زد حتما عکس بفرست چرا بیخودی خرج میتراشی بنظرتون این زشته 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من این پرده دیشب سفارش دادم واسم این مدل بدوزن اصن دوست نداشتم تا قبل عید خاثواده شوهرم بدونن ...

پرده خونه شما به مادرشوهرتون چه ارتباطی داره 

واقعا شورشو درآوردن دیگه 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
همين رنگيش؟اگه با وسايلت ست ميشه اره قشنگه

سته الان تا اخر عید همش باید حرف بشنوم مادرشوهرم خیلی فضوله فقط خودش قبول داره خیلیم بی سلیقه 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
سته الان تا اخر عید همش باید حرف بشنوم مادرشوهرم خیلی فضوله فقط خودش قبول داره خیلیم بی سلیقه 

خيليم خوشگله.به كسيم ربطي نداره خونه ي خودته هرچي دوس داري بگير

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
پرده خونه شما به مادرشوهرتون چه ارتباطی داره  واقعا شورشو درآوردن دیگه

خستم کردن دیگه میترسم ی جوراب بخرم دیشب شوهرم واسه عروسی دختر داییم برام سه چهار دست لباس خرید ولی گفت نشون مامانم اینا نده میترسیم جفتمون

مبارکت باشه خانومی غصه نخور

خیلی بده از خانوادت دور باشی شوهرم خیلی مهربونه ولی از مامانش حساب میبره میگه چی بگم مادرمه