2777
2789

من و همکارم جفتمون چندسال این مشکل رو داشتیم و باهم صحبت میکردیم دردل میکردیم و این حرفا 

حالا من باردار شدم الان دیگه سه ماهم تموم شده حالمم خوب نیست دکتر گفته باید استراحت کنی جفت پایینه

میخام زنگ بزنم بگم اینطوریه و دیگه نمیتونم بیام سرکار

فعلا این مدت همش پیچوندم ی کم ترسیدم بهش بگم شاید ته دلش غمش بگیره 

خیلی ناراحتم کاش اونم نینی دار بشه 

اینم بگم بچه ها کلا از وقتی باردار شدم به طرز وحشتناکی همش داره اتفاقات بد برامون میوفته ، چندین بار دعواهای خیلی بدی شد با شوهرم ک حالم خیلی بد شد ، نمی‌دونم جنگ شد حالم ریخت بهم ، بعدش برای خانواده م ی اتفاق مالی بد افتاد و کلا آنقدر این چندوقت اتفاق بد افتاده دیگه بخدا مغزم نمیکشه 

خیلی راحت و عادی بهش بگید

منم چون مثل دوست شما هنوز مادر نشدم میفهمم حسشو ولی نباید براش حس ترحم داشته باشید این ازاردهنده تره

باور کنید ایشون هم خیلی خیلی از مادر شدن شما خوشحال میشن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا خواسته برات ،حس منفی رو دور کن ،هر روز این الکرسی بخون ،به همکاران اتفاقا عادی بگو نه لحنی که دلم میسوزه اما مجبورم بگم ،عادی بهتره 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خیلی راحت و عادی بهش بگیدمنم چون مثل دوست شما هنوز مادر نشدم میفهمم حسشو ولی نباید براش حس ترحم داشت ...

حس ترحم نیست ، منم خودم همین مشکل رو داشتم و هنوزم شرایط خوبی ندارم توی بارداریم دارم استرس میکشم پس کاملا میفهمم

ولی از گفتنش میترسم چون من و اون خیلی باهم دردل میکردیم و الان شاید حس کنه تنها مونده