2777
2789
عنوان

ازدواج جالب پدر دوستم😅😍

1515 بازدید | 52 پست

بابای دوستم قبل از ازدواجش با یه خانم عاشق و معشوق اساسی بودن 

خانواده دختر مخالفت میکنن و این موضوع تموم میشه 

پدر دوستم ازدواج میکنن 

اون خانم هم ازدواج میکنن 

سه سال پیش مامان دوستم فوت میکنن و معلوم میشه که شوهر اون خانم هم فوت شدن چندین سال پیش 

پدر دوستم و اون خانم بعد از نزدیک به ۳۵_۴۰ سال همو میبینن و هفته اینده عقد کوچولو و قشنگشون هست🫠

ناامید نشید خداییییی

یهو دیدید تو این سنین به عشقتون رسیدید😁

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرپیری چه فایده

زندگی با عشقت پنج سال هم حال میده😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تو اون سن نمیخوام دیگه!

حتی همین الانم اگه بیاد دیگه نمیخوام

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یاد سریال گرگ و میش افتادم

ایرانیه؟!

حامد بود چی بود😂

قضیشون شبیه نیست که خیلی 

زندگی با عشقت پنج سال هم حال میده😂

منظرم اینه دیگه ذوقی نمونده مثل جوونی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین