2777
2789
این چه نظریه.اگه شما و اطرافیانتون فقط اونایی که پخمه هستند دنبال کثافتکاری نیستند دلیل نمیشه که همه ...

اخه اینجا هر قشر و طیفی میان نظر میدن. واقعا این کاربر هر کیه دور برش اینجوریه و خودشم مشخصه دنیاش همینجوره. وگرنه مگه مجبوری نظر بدی وقتی واقعا چیزی برای گفتن نداری. جالبه قاطع هم نظریه میدن

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

خداییشم خ چله و اینا گرفتم فقط حالم بدتر شده

آره عزیزم تاپیکو خوندم دلم گرفت یه عده گفتن پیاده فلان جا رفته طرف یا هزار تا چله برداشته این حرفا چیه قسمت باید ببینی چیه.

پیشونی منو کجا میشونی این راسته.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییشم خ چله و اینا گرفتم فقط حالم بدتر شده

من ختم و چله نگرفتم ولی بیست سالگیم خیلی دعا میکردم چون ناپدری داشتم مادرم میخاست زودتر من برم اخرشم شد ی ازدواح ناموفق بعد تقریبا بیست سال دوباره ازدواج کردم کلا بختم سنگبنه زنه قیافه نداره اخلاق نداره تحصیلات نداره با یک بچه زنه ادم مجرد میشه

توقع رنج است 

میدونم چی میگی عزیزم حالا اگه انشالله کسی سر راهت قرار گرفت که خوب بود یعنی مرد واقعی بود از لحاظ ما ...

بخدا ادم درست که از لحاظ مالی ضعیف باشه پیش نیومده. منطورم از درست کسی که بهم بخوره چون وقتی ادم رو ی چیزی چشم پوشی میکنه باید طرفت حداقل به دلت باشه که تا الان پیش نیومده

عزیزم اینجا را گفتن خیلی معتبره. تا رفتم دوتا پیرزن مسجدیا از نوع بیسوادش بودن. همون موقع نسخه پیچدن ...

اگه ادم میخواست اینجوری ازدواج کنه که سن کمتر بهتر از این بود طرف بچه هم نداشت 

من سنم کمتر از شماست همکارام یا تو محله دیپلمه با شغل افتضاح معرفی میکنن بهشون بر میخوره رد میکنم میگن مگه چیه خوب چرا باید با یکی که شغل و تحصیلاتش پایین تر ازدواج کنم اصلا حرف آدمو نمیفهمن فوری هم میگن طرف خونه و ماشین داره ها انگار فقط پول مهمه حالا وارد جزئیات بشی میبینی منظور از خونه طبقه بالا مامانشه 

همسان گزینی خیلی بد میفرستاد یا چند واسطه دفتر دستگی هم بودن

خلاصه به آب آتیش زدم مجدد برای ازدواج 

چون تنهایی دوست نداشتم

مالی مشکلی نداشتم

خونواده حامی بودن وهسنن هنوزم تو این ۴۰ سال

خلاصه رو این حساب 

صرف جدا شدنم

هر کیسی میفرستادن

منطودم واسه ازدواج مجددم هست

نگاه نمی‌کرد من ۳۵ساله و ۳۶ساله  و۳۷ ساله 

ساله سنم کمیتر میاد اونم جندین سال

وکم میزنه و دخترونه طورم

و شرایطم بچه ندارم

و خونواده تحصیلات دار هستم

برای سن ۳۵تا ۳۷ که فرستادن عرض میکنم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

این چه نظریه.اگه شما و اطرافیانتون فقط اونایی که پخمه هستند دنبال کثافتکاری نیستند دلیل نمیشه که همه ...

من الان دوتا پسر خوب می شناسم هر دو بخاطر مادر ازدواج نمی کنن

بالای ۴۰ با موقعیت عالی

یکی شون خواستگاری خودم اومد

اسینخودکی مشهد رفتی؟بار اول رفتم زیارتشون و دعا کردم..همون سال هم گرفت..

عزیزم اونم رفتم ده سال پیش هفت تا یس خوندم فایده نداشت هربار میرفتم مشهد میرفتم سر قبرش. امسال که یادم رفت برم

بخدا ادم درست که از لحاظ مالی ضعیف باشه پیش نیومده. منطورم از درست کسی که بهم بخوره چون وقتی ادم رو ...

آره دقیقا منظورم همین بود. از ته قلبم اگه خدا قابل بدونه دعا کردم چون خودم روزای خیلی سختی رو پشت سر گذاشتم و درک میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

احتمالا سطح بالا به نظر میرسین جرات نمیکنن بیان سمتتون. ولی ای کاش شمارتون رو به معرف های ازدواج میدادین .  یکی از نزدیکانم کلی معرفی میشدن اینطوری بهش و بعضا موقعیت های خوبی هم داشتن

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

آره دقیقا منظورم همین بود. از ته قلبم اگه خدا قابل بدونه دعا کردم چون خودم روزای خیلی سختی رو پشت سر ...

مرسی عزیزم. شما هم سن بالا ازدواج کردید؟