2777
2789
الهی عزیزم من خودم هر شب میرفتم توی بالکن گریه میکردم ماه رو نگاه میکردم و گریه میکردم و از خدا میخو ...

دقیقا کاری که هرشب من میکنم تو خونه تنها خیره با ماه هستم و اشک میریزم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم مجردم

ناراحت نشو

ولي تو اين سن مرد مجرد كم

ج اشكال داره قبلا ازدواج كرده باشه

يا تحصيلات كمتر 

مهم اون تفاهم هست

اين احساس تنهايي با بالا رفتن سن هي بيشتر و بيشتر ميشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم منظورم اینه اون کارم انجام دادم‌ نتیجه ای ندیدم. مصیبت هم وارد شد الان میگم نکنه نباید سرخود گ ...

کاربری  که میگه دیپلم و سیکل خوبه

تا دیدم باداین تحصیلات

لاتی بودن 

بودن یکی متولد ۶۸(چهار سال ازمن کوچکتر) بچه ش ول کرده بوو

واسه ازدواج دوبارم دخترخاله فرستاد

سنگین به سیتخ میزد

از محل فلان جای مشهد بود

باید با مث خودشون ازدواج کرد

عکس زن رو هم‌گذاشت

تو پروفایلش

زن جدید ش بعد جواب منفی من

مربوط به سال ۱۴۰۱ هست  خرداد خواستگارم

بود تامرداد باز مجدد پیام 

که من تو رد دوست دارم

یک قیافه. فاکلی

شعل کارگری

خونواده یک حیاط کوچک

سیگاری یود نبود نمی‌گفت

یل باباش یقه ش باز بود راننده یود

با احترام به شغل ها

خلاصه هیچ سنخیتی  نداشت

مواردی اینچنینی زیاد بوون

یا تحصیلات که نداشتن اخلاقی هم صفز

اصلا درپیت خصوصاموقع ازرواج اولم  اینجوری زیاد بودن 

ن َشغل داشتن نه تحصیلات درست درمون

نه خونواده درست درمون

اخلاق ی هم مشکل داشتن که هیچ

یکی دوتا شون

مشکل شخصیتی یا بکی بیماری هم داشتن که مم کنجکاوی میکردم

ولی اونا که نمی‌گفتند

یا سیگاری که میگفت بابام سیگار میکشه من بوم گرفتم

طومار موردهای سال‌های ۸۹تاد۹۶ که برام اومدن

همیچنین اون دوسال جدایی م

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

عزیزم من خودم مجردمناراحت نشوولي تو اين سن مرد مجرد كمج اشكال داره قبلا ازدواج كرده باشهيا تحصيلات ك ...

عزیزم من الان نوشتم موردای اینجوری دارم یکی راهنمایی ام کنه چیکار کنم؟ من دارم میگم اصلا مورد نمیاد سر راهم یا اگر میاد کسی که واقعا نمیفهممش. بخدا هیچ جا ننوشتم الا بالله یک دکترای مجرد پولدار خوشکل و خوش تیپ چرا برام نمیاد!

امتحانش کن بهت قول میدم ب ۴۰ روز نکشیده خواستگار میاد واستفقط سعی کن تو ی تایم بخونی همیشه

شما خودتون انجام دادین؟

امتحانش کن بهت قول میدم ب ۴۰ روز نکشیده خواستگار میاد واستفقط سعی کن تو ی تایم بخونی همیشه

من چندباری چله احزاب را برداشتم مورد هم پیدا میشد ولی به درد نخور و بدون سرانجام

خانم محترم لطفا برو عقده هات را جای دیگه خالی کن. من مگه از شما خواستم مورد برام پیدا کنی. یا گفتم ک ...

اینایی که اینجوری میگن یا خودشون تحصیلاتی ندارن یا صرفا یه لیسانس الکی گرفتن تو دانشگاه از اینا زیاد دیدم فقط اومده بودن دانشگاه که همه جا بگن ما دانشجوییم و کلاس بزارن وگرنه درس نمیخوندن آخرم شوهر کردن همه چی رو ول کردن 

همچین آدمایی اگه خودشون درس خونده بودن از بالا چنان به آدما نگاه میکردن و برای قوم شوهر فخر می‌فروختن خدا میدونه 

امسال من میفهمن شما چی میگید که کلی زحمت کشیدن درس خوندن دوباره با کلی زحمت و بدبختی کار در شان پیدا کردن 

اصلا با عقل جور در میاد مثلا برید با کسی که سیکل داره ازدواج کنید یا شما دکتری دارید برید دیپلم درسته بعضیا دیپلم دارن ولی خیلی باسوادن  ولی همه که اینجوری نیستن 

یا بعضی تحصیل کرده ها عوضی هستن و ادم درستی نیستن ولی خوب مگه تو غیر تحصیل کرده ها همچین آدمایی پیدا نمیشه پس این هم دلیل نمیشه که ادم با کسی که پایین تره ازدواج کنه 

همین خانواده پسرا چطور میان خاستگاری همه چی براشون مهمه از قد و وزن دختر بگیر تا تعداد بچه های خانواده و.....

خوب دختر نباید ملاک  های خودش رو داشته باشه هر کی اومد بگه بله 

اینایی که اینجوری میگن یا خودشون تحصیلاتی ندارن یا صرفا یه لیسانس الکی گرفتن تو دانشگاه از اینا زیاد ...

بالاخره یکی پیدا شد ادم را درک کنه. من یک عمر زحمت کشیدم درس خوندم با بدبختی کار پیدا کردم چقدر شغل عوض کردم خونه خریدم از لحاظ مالی کلی سختی دادم به خودم تا بتونم خونه و ماشین. الان برم زن ی پسر دیپلمه اس و پاس و معتاد عین برادر ایشون بشم که بگم شوهر کردم. ایکاش یک کم به اون مغز نداشته اشون فشار میوردن که دختری دنبال همچین شوهری باشه الان باید عروس و دوماد داشته باشه. 

بالاخره یکی پیدا شد ادم را درک کنه. من یک عمر زحمت کشیدم درس خوندم با بدبختی کار پیدا کردم چقدر شغل ...

باز دیپلمه با یه شغل خوب رو ادم روش فکر میکنه میگه همه چیزش خوبه این ملاکش رو ادم کوتاه میاد ولی اینا واقعا مناسب نیستن   سر اینکه دل طرف نشکنه  محترمانه رد میکنیم ولی از اون طرف  طلب کار میشن و بی احترامی میکنن 

من اون پسر رو با خودم که دخترم مقایسه میکنم درس که نخونده سربازی نرفته خوب مسلما باید کار کرده باشه الان پس انداز خوب داشته باشه پس چطور میشه هیچی نداره داشته چیکار میکرده یه پس انداز کوچیک نداره چرا آینده نگر نبوده که برای ازدواجش یه کم حداقل یه کم آماده باشه بعد من که دخترم درس خوندم تازه چند ساله رفتم سر کار بیشتر از اون دارم بعد اون بیاد رو داشته های من بخواد حساب باز کنه 

والا من اون موقع که بچه دبیرستانی بودن بهتر از این خاستگار داشتم اگه قرار بود قبول کنم همچین چیزی رو اون موقع رفته بودم 

خیلیا میان میگن مگه چیه ادمای اینجا رو نمیشناسم ولی اونایی که حضوری بهم میگن خودشون دیپلم به پایین هستن خوب برای شما خوبه نه من یا یکیشون خودش سواد خوندن نوشتن نداره شوهرش لیسانسه کار دولتی داره خوب اگه خوبه چرا خودت نرفتی با یه بیکار علاف ازدواج کنی