2777
2789
چ ربطی داره

عزیزم منظورم اینه اون کارم انجام دادم‌ نتیجه ای ندیدم. مصیبت هم وارد شد الان میگم نکنه نباید سرخود گوش میدادم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از ۲۰ سالگی تا ۴۰ یه خواستگار مناسب نیومد؟

ما یه آشنا داریم .دختره ۳۵ سالش بود.زمان کرونا بود.یه خواستگار اومد آقا خانمش فوت کرده بود و یه دختر ۱۰ سالع داشت.خیلی خوب و متشخص و وضع مالی هم خوب.خانواده دختره مخالف بودن ولی خودش گفت خوبه و قبول کرد.تو همون زمان کرونا عروسی هم گرفتن چون دختره گفت من عروسی به دلم‌ میمونه.خلاصه بگم.به شدت با دختر شوهرش جور شد الانم یه پسر داره.شوهرش هم فوق العاده

اینا رو گفتم که بگم اگه خواستگار اومد که طلاق گرفته بود یا همسرش فوت کرده بود ندید رد نکن.شاید مورد خوبی باشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
درست صحبت کن

ولشون کنید. ادم بهتره با اینا دهن به دهن نشه. الان دارم با اشک می نویسم ادم میاد اینجا حداقل یک کم دردل کنه خالی بشه یا اگه تجربه ای داره بگه اونوقت نظرات ی مشت ادم اینجوری را باید تحمل کنی

بله عزیزم اصفهانم. راستش قبلا به خودم نمیرسیدم ولی این چند سال عوض شدم البته من محجبه هستم و سروسنگی ...

مجردی زندگی میکنی عزیزم؟ ببخشید میپرسم دوس داشتی جواب بده. 

خانوادت کجا هستن دیدم گفتی مشکلات زیاد بوده. 

خیلی خوبه تیپای اسپرت بزن یه جوری باش که هر کی دیدت فکر کنه ۳۰ سالته خیلی مهمه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مجردی زندگی میکنی عزیزم؟ ببخشید میپرسم دوس داشتی جواب بده. خانوادت کجا هستن دیدم گفتی مشکلات زیاد بو ...

اگه اجازه بدید تو خصوصی میگم. اینجا صلاح نمی بینم

خوب میترسن معرفی کنن...من خودمم میترسم..چون اگه جفت وجور نشن یک عمر لعن ونفرین میکنن

این فکر اصلا درست نیست 

کسی مسئول نیست جز خود فر تصمیم گیرنده 

البته حق دارید واقعا بعضی ها بسیار وقیح هستند

ولشون کنید. ادم بهتره با اینا دهن به دهن نشه. الان دارم با اشک می نویسم ادم میاد اینجا حداقل یک کم د ...

الهی عزیزم من خودم هر شب میرفتم توی بالکن گریه میکردم ماه رو نگاه میکردم و گریه میکردم و از خدا میخواستم منو خوشبخت کنه آخه من اهل دوس پسر اینا نبودم و خیلی تنها بودم دلم یه همدم میخواست. خدا انشالله به زودی نصیبت کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤