2777
2789
برات مهمه حتما مردی کنارت باشه، برای من مهم نیستبرات دعا میکنم زودتر همسر مناسب برات پیدا بشه

چی بگم ایکاش منم خانواده ام پیشم بودم ایکاش اینمهمه مصیبت تو زندگیم نبود. شاید اونجوری منم بی تفاوت میشدم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم. ولی من میگم خوبه پیش اون شیادا رفتم وگرنه الان خودم را سرزنش میکردم مقصر خودم بودم تلاش ...

عزیزم اینگار داری منو تعریف میکنی فقط من شرایط مالیم اونقد عالی نبود که زیاد بتونم به کسی کمک کنم مطمینم برات جور میشه. 

خود اصفهان هستید؟ 

خوب کاری کردی انجام دادی آدم آرومتر میشه.

فقط سعی کن همیشه شاد باشی حتی الکی. به خودت برس حتما 

تیپای سن بالایی نزن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

از ازواج خوستگارهای اونوموقعم گفتم

که همه پسر

مگر مواردی ازدواج کرده همسن خودم

تا به همسر سابقم جواب دادم

و سنوش بالاتر و پیرتر از سنش یود

اینارو گفتم

و زندگی جددیم و خواستگارهای اون دوسال جدایی رو عرض کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

عزیزم اینگار داری منو تعریف میکنی فقط من شرایط مالیم اونقد عالی نبود که زیاد بتونم به کسی کمک کنم مط ...

بله عزیزم اصفهانم. راستش قبلا به خودم نمیرسیدم ولی این چند سال عوض شدم البته من محجبه هستم و سروسنگین اما مرتب و اراسته

میشه شما نظر ندی. ممنون میشم.

باش حتما ی دکتر میاد برات!

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

باش حتما ی دکتر میاد برات!

خانم محترم لطفا برو عقده هات را جای دیگه خالی کن. من مگه از شما خواستم مورد برام پیدا کنی. یا گفتم کسی مورد برام پیدا کنن. اومدی شرایط برادر معتادت را مثال زدی. هر چی احترام می ذارم چیزی نمیگم. بفرما الانم برو بیرون‌

گلم من ۲۴ سالگی ازدواج کردم یکساله ازدواج کردم یعنی همه کار کردم برای ازدواجم جور نمیشد بعد کلی نذر یه پسر خیلی خوب با کار خوب اومد گفتم آخ جون خوشبخت ترین شدم بخدا باورت نمیشه شنودم کرد چهره ام رو مسخره کرد تنبلی تخمدان داشتم هعی منو با تنبلی تخمدانم میچزوند تا خدا خواست باردار شدم ک الان هم متاسفانه بهم میگن زایمان زودرس داری ممکنه نمونه و با خودم گفتم بچم نمونه ازش جدا میشم واقعا چیزی رو بزور از خدا نخواین احساس میکنم تو همین یکسال اندازه ده سال پیر شدم بخدا اگر تو بدونی من برای بارداریم چیکارا ک نکردم

عزیزم رسیدگی به خود خیلی مهمهمثلا همه فکر می کنن من بیبی فیسم ولی خیلی به خودم می رسم که اینطور به ن ...

من از تو چشم بودن خیری ندیدم 

فایده نداره فقط چشم میزنند و از دور نگاه میکنند 

میخوام صد سال چشم کثیف  و  حسکد وعقده ای  به من نخوره