2777
2789
عنوان

چجوری درس میخونید 🌝🥦 ⁉️

144 بازدید | 21 پست

دقیق بگید واسه دروس تخصصی 

زیست،شیمی،ریاضی،فیزیک

تو دفتر مینویسد ، کلیپ نگاه میکنید ، از درسنامه میخونید?

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

با عشق و علاقه

خسته نباشی

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره که یادگیری باشه یا مرور

واسه هر دو

من که کنکور رو گذروندم

اما فیلم ببین

نکاتشو بنویس

نکاتو بخون اگه گیر کردی دوباره ببین

موقع حل تمرینای ویدئو استپ کن و خودت ببین میتونی حلش کنی؟

همون نکاتی ک از روی فیلم نوشتی رو بخون

و بعدش یه درسنامه ی خفن بخون و اون‌نکات رو باهاش تطبیق بده

بعدش تست و مرور نکات و به کار بردن نکات توی تست ها

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

برای درسایی مثل ریاضی و فیزیک من خوندن درسنامه رو خیلی موثر نمی دونم دیدن فیلم به نظرم بهتره و بعدش ...

واسه شیمی و زیست چی

من که کنکور رو گذروندماما فیلم ببیننکاتشو بنویسنکاتو بخون اگه گیر کردی دوباره ببینموقع حل تمرینای وی ...

بخوام بنویسم کل روز طول میبره واقعا زمان بره

شماهم اولا که با تست آشنا شدین مغزتون هنگ میکرد خیلی گیج کننده اس

تست ریاضی و فیزیک اره😭😂

برای زیست شناسی نوشتن نکته خیلی مهمه روش مایند مپ یا همون نقشه ذهنی و نمودار کشیدن خیلی مفید میتونه ...

خیلی زمان بره واقعا