2777
2789
عنوان

من نی نی میخام😕

183 بازدید | 23 پست

اکثرن این تاریخ نی نی شون تو نی نی سایت فعال کردن حسودیم میشه میگم خوشبحالش ماه آخرشه 

منم بچه میخام💔😔

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی؟

نه ۳ سال ازدواج کردم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه لحظه فکر کردم میگی من نی نی یار میخواماومدم تگ کنم🤣

😂😂

برام نی نی تگ کن

منم بچه میخوام ولی شوهرم راضی نمیشه منم نمیخوام مجبورش کنم

چند وقته ازدواج کردی؟

خوب پس نی نی دار شو

شاید لیاقت ندارم که ۱ ساله میخام و نمیده بهم

2 سال و 2 ماه

اوه بازم گذشته که زمان یکم کلیپ های بچه های کوچیک نشونش بده😁🥺

من بعد پنج سال نازایی خدا بهم بچه داد تمام دکترها جوابم کرده بودن ..حالا ک خدا معجزه کرد بهم یه دختر خیلی ناز باهوش داده بعضی وقتا هلاک خوابم از دستش عصبی میشم ..

انگار یادم رفته کنایه ها مردم و نازایی ک دکترها میگفتن فقط باید معجزه بشه 

شاید لیاقت ندارم که ۱ ساله میخام و نمیده بهم

تو این اوضاع  و احوالات نا معلوم دنیا نداشتن بچه ی فاکتور مثبت محسوب میشه اونا هم ک دارن از نگرانی اخر عاقبت بچه شون خواب و ارام ندارن منکه کلا بیخیال بچه شدم قبلا تصمیم داشتم یکی بیارم الان ن کلا بچه نمی خوام🙄

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!