2777
2789

هرگز

و از نظرم هیچکس هم تا قبل ازدواج نمیخواد واقعیت ازدواج رو قبول کنه.همه دوست دارن رمانتیک و ایده آل گرایانه فکر کنند و بکن ما فرق داریم!

به قول دکتر چاووشی زندگی زناشویی اینجوریه که یه وقتایی از شدت حرص و خشم دلت میخواد سر به تنش نباشه ولی یه وقتایی هم عاشقشی و عشقت فوران می کنه...اما در کل دوستش داری

خدا هست✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم مینویسم شما بگید بله یا خیر

من از هجده سالگی فکو فامیلای بدرد نخورم برام خاستگار جور میکردن این کارشون بهم این حسو میداد ک موندم خونه و حس سربار بودن بهم دست میداد خلاصه دعا و نذر و توسل و هر چی به ذهنم بیاد ک خدا منو دوست نداری و اطرافیان منو جادو کردن تو چرا کاری نمیکنی و خلاصه اخرش نا امیدی من افسردگی گرفته بودم ک خالم گفت فلان تولیدی دنبال یه ادم بیا برو منم ک منزوی و گوشه گیر بازم بلند شدم رفتم وقتی ک طعم پول رفت زیر دندونم دیگه ول نکردم یکم روم باز شد بهتر از هر روز شدم بعد سه سال (من۲٠سالگی رفتم سرکار) از همون کارگاه برای برادر شوهرش خاستگاری کردن وقتی برای اولین بار تو خونمون دیدمش انگار این از قبل تو زندگیم بوده الانم ک ازدواج کردیم مثله این تازه عروسا ک ذوق زندگی جدید بزارن نیستم نه به دلیل اینکه دوسش ندارم و اینا نه انگار من با این ادم خیلی وقته جفت شده روحم الان داریم زندگی میکنیم نمیدونم منظورمو رسوندم ببخشید طولانی شد🤣😁

هرگزو از نظرم هیچکس هم تا قبل ازدواج نمیخواد واقعیت ازدواج رو قبول کنه.همه دوست دارن رمانتیک و ایده ...

درست ترین بود 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
من میگم مینویسم شما بگید بله یا خیرمن از هجده سالگی فکو فامیلای بدرد نخورم برام خاستگار جور میکردن ا ...

بسیار عالی عزیزمممم

خوشبخت باشین کنار هم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤