ورشکست شدیم اوضاعمون خیلی بهم ریختس دو ساله عروسی کردیم الان باید مثل خیلیا زندگی خوبو ارومی میداشتیم باید عاشقانه زندگی میکردیم ولی خیلی همه چی دگرگونه وقتی بود این چند وقت همش دعوا داشتیم دیشب رفته شهر دبگه ای سرکار همش دارم گریه میکنم اخه من چجوری طاقت بیارم دوریشو شاید یکی دوماه نبینمش اخه چه خاکی بریزم سرم خدایا کی این روزا تموم میشه😭😭😭خیلی وابسته شوهرمم بگین چجوری تحمل کنم وقتی فکر میکنم یه ماه نمیبینمش مبخواد دلم بترکه خیلی حالم بدههه😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو خوشی که همه استادن الان باید تحمل کنی و زندگی بسازید.یکی دو ماه چیزی نیست همه از این موارد براشون پیش توی زندگی باید صبر و مقاومت یاد بگیری.خیلی از خانومایی که الان میبینی زندگی و سر و وضع عالی دارند ی روزی شوهرشون مثلا میرفت کویت کار کارگری سالی یکی دوبار میومد و این خانم تنها بچه بزرگ میکرد تا شدن الانشون.
توباید الان قوی باشی به شوهرت انرژی و روحیه بدی ،الان نقش تو خیلی مهمه که قوی باشی با شوهرت باهم دیگه مشکلات حل کنید گریه فایده نداره که تحمل کن توکل به خدا کن گلم سختی که همیشگی نیست بالاخره این روزام میگذره.
آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙