2777
2789
عنوان

لعنت به این قوانین طلاق کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نباش.

ببین چندتا نکته رو بدون :

مهریه رو اصلا نبخش

دوربین بزاری خوبه ولی اگر لو بری خیلی خیلی بدتر میشه.

اگر گوشیت رو چک نمیکنه همیشه ضبط صدات روشن باشه.

بهترین کار اینکه بری پزشکی قانونی نامه بگیری ببری دادگاه و خیلی راحت طلاق بگیر. اگر بچه داری اصلا این فکر رو نکن بچم نیاز به پدر داره چون درآینده روی روحیات بچه تاثییری میزاره مخصوصا اگر دختر باشه.

امیدوارم موفق باشی

زنگ زدم مشاور خانواده شرایطم گفتم گفت چرا موندی؟؟؟گفت زنگ بزن وکیل اقدام کندعام کنین فقط بخاطر دخترم ...

چشم عزیزم دعات میکنم

میخوای وکیل بگیری؟ 

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

چشم عزیزم دعات میکنممیخوای وکیل بگیری؟

زنه گفت کارت اشتباهه انقد راه میای با شوهرت 

گفتم بهش مهریه میبخشم طلاقم بده گفت مهریتم بگیر 

😭😭😭😭 خدا شاهده من نمیخاستم به اینجا ها برسم 

با اجازه استاتر ،

خنوما دوماهه پریود نشدم داره میره تو سه ماه یه بیبی چکم انداختم منفی بود یکی انداختم تا پنج دیقه هاله نداشت بعد یه ساعت نگاش کردم هاله انداخته بود راهکاری دارین پریود شم؟؟

#چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِ ازِ ریشِه خوبَند!...🌿🕊️

کتک خوردی برو پزشک قانونی برگه بگیر اگه اون راضی به طلاق نیست مهریه بزار اجرا بعد که کار جلو رفت به ...

خیلیییییییی  پول و وقت میخوااااد خیلیییی اعصاب میخواد ولی میارزه خوشبحال کسی که طلاق میگیره و تنهایی زندگی میکنه