2777
2789

چند روز پیش مجبور شدم برای یه کاری برم یکی از مناطق جنوبی تهران 

تو همین شبایی که خیابونا برای عزاداری ها شلوغ بود

چون نمی خواستم جایی که میرم شناسایی شم (چون همه اشنا بودن و اونجا برای مراسمی دعوت شده بودن) چادر سر کردم و ماسک زدم

نیم ساعتی تو مراسم نشستم بعد اومدم بیرون با همون ظاهر (چادر و ماسک ، در صورتیکه چادری نستم ، عملا فقط چشم هام معلوم بود) 

نشستم تو ایستگاه اتوبوس تا یکم از تایم مراسم بگذره دوباره برم داخل

چند تا مرد مزاحم شدن و من خودمو تصور میکردم که الان فقط دو تا چشم از من معلومه اینا بر چه اساسی ول کن نیستن

حتی صورتم معلوم نیست که ببینن زشتم یا زیبا

اخه شاید زیر این ماسک یه پیرزن باشه یا اصلا یه مرد باشه اینا چجوری اخه ول نمیکنن

نمی دونم به خاطر منطقه ای بود که رفته بودم ، یعنی اون محیط مرداش اینجوری بودن! یا کلا جنس مرد اینه

متوجه شدم طفلی خانم های چادری هم از دست این جنس نر در امان نیستن

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا گاهی اوقات وقتی چیزی رو می‌بینن که براشون جذابه یا حتی ابهام داره، ممکنه توجه زیادی بهش داشته باشن. پوشش یا ظاهر افراد، حتی وقتی که چادر و ماسک داری، نمی‌تونه مانع این شه که یه سری مردا کنجکاو بشن. تو مناطق شلوغ‌تر یا فرهنگی خاص هم این رفتارها ممکنه بیشتر دیده بشه. اما این که فکر کنی همه مردا همینطورن، درست نیست. رفتارهای افراد بستگی به تربیت، آگاهی و شخصیت خودشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

دقیقاااا

با چادر تو حرم امام رضا رو چی میگی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

درست فکر کردی 

برای بیمار جنسی  و متجاوز هیچ پوشش مهم نیس 

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

من خیلی وقت فهمیدم

یه همسایه محجبه و خیلی خیلی خانم داریم که بنده خدا شوهرش به رحمت خدا رفته

وقتایی که میگفت میره بیرون مزاحمش میشن میگفتن تو دلم اخه شما که هیچی از صورتت معلوم نیست دنبال چی میان اینا

الان میفهمم اون طفلک هم چقدر اذیت میشه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

به منطقه و پوشش اصلاا ربط نداره. مرد مریض مریضه بالاخره باید به جوری خودشو خالی کنه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

رفته بودم دسته ببینم روز تاسوعا سر تا پا تیره پوشیده بودم و پوشیده 

یه مردی افتاده بود دنبالم اخه مردک حداقل این روزا رو رعایت کن اومدی ثواب کنی یا تعقیب و گریز؟ 

منم داد زدم بین مردم ابروش رفت و محو شد🤣

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇