2777
2789
عنوان

کاش فرق نذارید بین دختر و پسراتون

147 بازدید | 15 پست

از اینکه همیشه داداشم اولویت بر من داشته خسته شدم با اینکه از من کوچیکتره ولی به خواسته های اون بیشتر توجه میشه به اون بیشتر محبت میشه و خیلی تشویق میشه. من نمراتم همیشه خوب بوده ولی بابام اصلا تا حالا تشویقم نکرده ولی واسه داداشم هر کی رو میبینه میگه پسر من اینجوره پسر من اونجوره نابغست فلانه. اونو بیشتر از من دوست دارن و به من حس اضافه بودن میدن امسال همه تلاشم رو میکنم که از این خونه برم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم،من دانشگاه سراسری خوب قبول شدم ولی چون رشته دلخواه بابام نبود بدجوری از چشم انداخت رشتمو که نگو ولی داداشم یه رشته خیلی ضعیفه تر از رشته منو از دانشگاه آزاد قبول شد چجوری به به و چه چه میکردن که بیا و ببین،سعی کن دانشگاه تاپ و رشته تاپ قبول شی بری مستقل شی برا خودت

خونه ما هم فقط داداشم حتی الان که ازدواج کردم مادرم انتظار داره من از خونه شوهرم بیارم بدم داداشم.باورت نمیشه حتی کوچکترین چیز رو فقط برای اون میخواد چشمش دیگه کسی رو نمیبینه همه فامیل و اطرافیان هم فهمیدن بهش میگن 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

وای درکت میکنم مادر منم قشنگ میگه تو رو نمیخواستم منم میگم نمیخواستی چرا بدنیا آوردی بعد داداشم و میذاره رو سرش حتی جلوی من به زن داداشم میگه کلش تو دختر من بودی حتی بین نوه هاشم فرق میذاره بچه های داداشمو بیشتر از بچه های من دوست داره الان باهاش قطع رابطه کردم