2777
2789

الان عکس پیامامون رو میذارم قضیه اینه من خیلی وقته خانوادم رو ندیدم چون راه دوره اونام نمیان چند بارم به همسرم گفتم مرخصی نداشت 

بعد من پریود بودم یک هفته بعدشم همسرم شیفت شب شد بعدشم خانواده همسرم اومدن خونمون بعدشم رفتیم مشهد الانم خانواده همسرم خونمون ولی امروز میرن با این اتفاقا ما نتونستیم معذرت میخوام رابطه ای داشته باشیم 

الان همسرمم عصبانی شده میگه اهمیتی نمیدی 

الانم که خانواده خودش دارن میرن منم میخواستم برم همراهشون که برم خونه بابام چون خیلی وقته ندیدم اونا رو 

همسرم نمیذاره برم میگه نرو 

منت داره 

میگه نرو هفته بعد خودم  میبرمت ولی من زیر بار نمیرم الان نمیدونم چکار کنم برم همراهشون یا نرم اگه نرم فکر میکنه کیه حرف حرف اونه اگه برم میترسم بد شه واقعا 

هنوز دو دلم 

الان عکس پیاما میذارم قضاوت کنید 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

بگو فامیلای تو خونمون بودن انتظار داشتی تو اتاق اهوم اوهوم راه بندازم که فردا روز بگن عروسه چه بی حیاست

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاماتو ندیده میگم اولویت باید زندگی خودت باشه . مساله نیاز جنسی یکی از مسائل مهم زن و شوهره که باید مدیریت بشه . تو که این همه مدت خانواده ات رو ندیدی یه هفته صبر کن . اولویت زندگی خودته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب گفته هفته دیگه میبرمت که

اگه میبرد این همه وقت می‌برد 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

بگو فامیلای تو خونمون بودن انتظار داشتی تو اتاق اهوم اوهوم راه بندازم که فردا روز بگن عروسه چه بی حی ...

همین  والا بخدا 

کاری به هیچی ندارم عزیزم‌ولی لج نکن ، حرف من و تو نداره این همه نرفتی این یه هفته ام روش، بنظرم بمون و تاگید کن که بخاطر احترام به همسرت و زندگیتون موندی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
همین والا بخدا

گفتی بهش؟؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

پیاماتو ندیده میگم اولویت باید زندگی خودت باشه . مساله نیاز جنسی یکی از مسائل مهم زن و شوهره که باید ...

گذاشتم  پیاما 

بخدا دست خودم نبود مشکل همش پیش میومد من الان همراه اینا نرم معلوم نیست کی برم