2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شوهرم گریه میکنه

1260 بازدید | 77 پست

اصلا کاری به دلیل دعوا و مشکلاتشون ندارم ولی واکنش ها برام جالب بود 

چرا یه مرد نباید گریه کنه؟

بیایید فارغ از جنسیت بهم نگاه کنیم همونطور که ما حق داریم احساساتمون رو بروز بدیم آقایون هم حق دارن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد گریه بکنه اتفاقا خیلی ام خانم ازش استقبال میکنه و دلش میسوزه ولی واسه همچین قضیه ای ؟ 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مگه مرد آدم نیست 😂 باید گریه کنه 

نه اینکه میگن مرد گریه نمیکنه برای اینکه گریه نشونه ضعف هست (اینطور نیست ولی خب نظرات عموم اینه) و مرد یک شخصیت قوی داره افت داره به حساب براش، برا همین میگن 

دیگه افتاده سر زبون همه که مرد گریه نمیکنه 

وگرنه مردم باید گریه کنه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

اره اشتباه از خانومشه که میاد تاپیک میزنه جار بزنه

دلم بحال اون آقا سوخت 

جامعه هم نگاه جالبی به این موضوع نداره و بنظرم باید ما به عنوان مادر این فشار رو از بچه هامون برداریم اجازه بدیم خودشون رو خالی کنن و صرفا بخاطر جنسیتشون ازشون نخواهیم خودشون و احساساتشون رو سانسور کنن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن