2777
2789

بهمن پارسال زدم تا الان هنوزم درد میکنه چند ماه اول خون میومد الان خوب شده ولی دست میزنم گوشواره میندازم درد میکنه حالا خالم عید رفته بود پیرسینگ لب زده بود یه ماهه خوب شد چیکار کنم من اینو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پماد چشمی بگیر بزن طلا بنداز من با بدل بندازم اینجوری میشم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پماد تتراسایکیلین چشمی بزن به جای آد پنج روزه خوب میشه . بعدش هم یه دلیل این که این همه وقت خوب نشده حساسیته احتمالا به اون جنس گوشواره ای که توی گوشته حساسیت دادی . مثلا من خودم بدل یا گوشواره میخی نمیتونم بندازم بیشتر از ۲۰ سال هم هست گوشم سوراخ کردم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پماد تتراسایکیلین چشمی بزن به جای آد پنج روزه خوب میشه . بعدش هم یه دلیل این که این همه وقت خوب نشده ...

یه مدت خیلی چرک میکرد طلا انداختم نقره انداختم تغییر نکرد دیگه نخ انداختم😂😂😂

نقره انداختم خیر سرم مرسی

عزیزم گوش آت نقره و بدل نمیاره خودمم همین ام واسه عروسی ام انداختم تا خوب شد دوهفته طول کشید شده ی طلا جشنواره ریز بگیر بنداز پماد هم هرروز چرب کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه بابا دارم الان رفتم انداختم

خوبه پماد هم بزن چرک خشک کن بخور   تا خوب خوب بشه