2777
2789

سلام ، اگه یه دکتر خوب برای درمان میگرن تو تهران میشناسید بهم معرفی کنید لطفأ🙏🏻

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌‌ میگرن دارم اما دکتر خاصی نمیرم  هروقت سردردام شروع میشه چند تا مسکن و کدیین میخورم و اگر ...

منم تا حالا خوددرمانی کردم ولی شنیدم یه سری از دکترا یه دوره دارو میدن و مهار میشه اگه یه سری فاکتورارو رعایت کنی

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧
چند وقته تحت نظر هستین؟راضی هستین؟مدام دارو استفاده میکنید یا دوره درمان داره داروهاشون؟ ممنون

من از خرداد ماه تحت نظر ایشونم. 6 ماه والپروات سدیم مصرف کردم الانم دو ماهه که دپاکین می خورم. بله خیلی راضیم و خیلی خیلی بهتر شدم. ایشون پزشک حاذقی هستن

منم میگرن خفیف دارم

از ظهر یکو سردردم شروع شده و کم هم نمیشه😢

خوابیدم بیدار شدم شدیدتر هم شد

شیخ رجبعلــی خیاط:چشمت به نامحرم مي‌افتد،اگر خوشت نيايد كه مريضي!!اما اگر خوشت آمد،فوراً چشمت را ببندو سرت را پايين بيندازو بگو: يـــــا خير حبيب و محبوب...يعني: خدايا من تو را مي‌خواهم،اين‌ها چيه؟!اين‌ها دوست داشتني نيستند،هر چه كه نپايد دلبستگي نشايد
منم میگرن خفیف دارم از ظهر یکو سردردم شروع شده و کم هم نمیشه😢 خوابیدم بیدار شدم شدیدتر هم شد

بله متأسفانه منم اینجوریم،اگه همون اول که سردردم شروع میشه دیکنوفناک یا یه چیز قوی استفاده نکنم تا آخر شب باید برم سرم و چند تا آمپول بزنم به شدتی حالم بد میشه که فشارم میره رو ۹

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧