2777
2789

اولین امتحان ریاضیم کلاس نهم ۱۶ شدم بعد تلاشمو بیشتر کردم و نمرم همیشه بالای ۱۷ بود ولی موقع خوندنش معمولا یا حسی نداشتم یا به شدت ازش بدم میومد اما دلم خش بود ی سوال و یاد میگیرم و بعد و چندبار در سال برمیگشتم رو اون سوال و حلش میکردم اعتماد به نفسم بالا می‌رفت  و تا حدی با شناختی که از خودم داشتم از هوش و حافظم راضی بودم تلاشم کم بود ولی نتیجه ای که میخواستم می‌گرفتم الان رشتم ریاضیه و صرفا چون بقیه رشته هارو دوست ندارم انتخاب کردم تا حدی دوسش دارم ولی انگار نمیدونم چطوری باهاش سازگار شم . دلم میخواد یا صد باشم یا صفر حس میکنم مطالبی که حفظیه سطحی تو مغزم جا میگیره و انگار حتما باید تو درس یه چالشی داشته باشم تا مغزم جدیش بگیره و کامل یادش بگیرم  معمولا یا وسطش یادم نیست یا اولش یا می‌دونم چیه ولی نمیتونم توضیحش بدم. و برعکس تو ریاضی و فیزیک فرمولا یادم می‌ره و از راه هایی ک طول می‌کشه بیزارم ریاضی ۲۰ شدم ولی انگار لحظه ای بلدم و تو آزمونها اصلا نمیتونم بیشتر از ۲۰ دقیقه جواب سوالارو بدم دلم میخواد تموم شه زودتر یا دیگه اعتماد به نفس جواب دادن به سوالارو ندارم وقتی پاسخنامه و کیخونم می‌فهمم همشو بلد بودم ولی حل نمیکنم یا صورت سوالا کاملا آشناس حتی میتونم بگم مشابهش کدوم صفحش ولی دستم ب حل کردن نمیره انگار تردید دارم اشتباه جواب بدم

لطفاً بگین چیکار کنم چه تغییرایی ایجاد کنم چه عادتایی واسه تسلط کامل پیدا کردن ایجاد کنم درسم واقعا واسم مهمه و نمیخوام هیچ جوره کم بیارم از دیشب هنوز نخوابیدم ولی فقط دو ساعت خوندم

تجربه منه ها زیاد شاید به کار شما نیاد من هیچوقت واسه چیزی سعی زیادی نکردم معدل دیپلم ۱۲ شد ولی دانشگاه رفتم دانشگاه ترم اول مشروط شدم ولی بالاخره مدرکم گرفتم سر کار هم رفتم یا ازدواجم اصلا به فکرش نبودم همینجوری با دوست پسرم بودم یه دفعه موقعیت خوب ازدواج نصیبم شد کلا شیوه زندگی من اینجوری بود سخت نگرفتن و نتیجه گرفتن