2777
2789

این غذا کُردی هست از این بابت میگم چون ندیدم شهرهای دیگه درست کنن بخورن خواهشا تا قبل از امتحان نکردین وااااای نهه بده نگید.

مواد مورد نیاز:نون،زردالو، روغن (اگه محلی بود چه عالی) ماهیتابه

زردآلو هارو بشورید و هسته هاش در بیارید بزارید کنار،یکم روغن تو ماهیتابه بریزید بزارید گرم بشه بعد زردالوهارو بزارید توش یه خورده فشارش بدید تو روغن بعد بیاید با نون بخورید نوش جان  ❤️

فقط دقت کنید روغن در حد گرم شدن باشه روغن اگه داغ باشه باعث میشه طعم ترشی بگیره زردآلو و شاید نتونید بخورید. 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

هیچوقت زردآلو و روغن رو نفهمیدم 😂

میدونم و اتفاقا برای کردها ثبت شده ولی واقعا عجیبترین میان وعده رو بهش اختصاص میدم

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت زردآلو و روغن رو نفهمیدم 😂میدونم و اتفاقا برای کردها ثبت شده ولی واقعا عجیبترین میان وعده رو ...

من همین حسو به خرما و نیم رو دارم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

هیچوقت زردآلو و روغن رو نفهمیدم 😂میدونم و اتفاقا برای کردها ثبت شده ولی واقعا عجیبترین میان وعده رو ...

منم اوایل مثل تو بودم تا امتحانش کردم دوست داشتم

دیگه زمان قدیم امکانات الان نبوده خودشون باغ داشتن روغن ونون  هم خودشون درست میکنن یه وعدشون راه انداختن از قدیم بوده و همچنان این وعده هست خصوصا پدربزرگ و مادربزرگا

منم اوایل مثل تو بودم تا امتحانش کردم دوست داشتمدیگه زمان قدیم امکانات الان نبوده خودشون باغ داشتن ر ...

اره خب

قدیمی هست و من درآوردی بوده ولی کانسپتش عجیبه ولی بازم از این مدل ها زیاده ولی من به شخصه روغن رو بانمک و نون (سکانسی از روزی روزگاری) یا نون و روغن زیتون (میان وعده فلسطینی) رو که از همین مدل هستن نسبتا باز ترجیح میدم تا زردآلو روغن

اونو من نمیتونم بخورم اصلا شیرینی و شوری حالمو بد میکنه

یعنی تو نمیتونی گوشفیل با دوغ بخوری؟

چطوری نوشابه رو با غذا میخوری پس

یا چای شیرین رو با نون پنیر

اره خبقدیمی هست و من درآوردی بوده ولی کانسپتش عجیبه ولی بازم از این مدل ها زیاده ولی من به شخصه روغن ...

چون نون و روغن بدت نمیاد اینم یبار امتحان کن. نون بربری تو روغن داغ سرخ شه بعد شکر بزن . شایدم اول شکر میزنن بعد سرخ نمیدونم ولی یبار بچه بودم خوردم باحال بود

اره خبقدیمی هست و من درآوردی بوده ولی کانسپتش عجیبه ولی بازم از این مدل ها زیاده ولی من به شخصه روغن ...

برعکس تو اونارو ندوست

چون نون و روغن بدت نمیاد اینم یبار امتحان کن. نون بربری تو روغن داغ سرخ شه بعد شکر بزن . شایدم اول ش ...

پدر ماهیتابه درمیاد که 😂

خط میوفته و خودم رو بعدش میکشم 😂

مثل همین بیسکوییت ها میشه دیگه

چه بسا اولین بیسکوییت ها برای ترک ها بوده 😁🥲