2777
2789

اگ شوهرتون ادم بیخیال و بیعارو بیکاری باشه باهاس ادامه میدین هر چی زمان بدی درست بشه نشه 

هر کاری نره کارگری رو ننگ بدونه اما دو قرون نداشته باشه همش چشمش دنبال فروختن چیزایی که داره باشه بلکه خرج زندگی رو از اون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس با اینطور مردی دوام نمیاره مخصوصا زندگی الان که انقد سخت شده همه باید کار کنن

با حرف مردم چه کنی وقتی از ظاهر قضاوت میکنن یه عمر صورت تو با سیلی سرخ نگهداشتی

برو پیش مشاور وبزرگ فامیلشون...اینجا بهت نسخه هایی میدن که مجبوری هرروز دل درد بگیری....یا دعا وطلسم برات تجویز میکنن ویا طلاق...بقیه اش هم میگن برو خونه پدرت....اول بدون چرا اینطوری هست علت فهمیدی ...شاید بخاطر وابستگی به ج ن سی تو بتونه علاقمندبه زندگی بکنه....ویاعلایق دیگه. سر عقلش بیاره...اینجا جای مشورت نیست...دختر خانم چهارده ساله واسه زن پنجاه ساله از روشهای معاشقه اینجا نسخه میده..مواظب باش

بستگی داره به خصوصیات خوب دیگه اش؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

برو پیش مشاور وبزرگ فامیلشون...اینجا بهت نسخه هایی میدن که مجبوری هرروز دل درد بگیری....یا دعا وطلسم ...

ممنونم عزیزم  نسخه نمگیرم فقط خواستم ببینم بقیه اگه جای من باشند چه میکنند