2777
2789
عنوان

با همسری که اهل کار نیست زندگی میکنید یا جدا میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 31 پست
بستگی داره به خصوصیات خوب دیگه اش؟

اهل نماز روزه س دست بزن نداره بد دل نیست ساده است با خانوادم خوبه ظاهرش هم موجهه فقط همین بیخبالی و دنبال کار نبودنش 

و البته که نمیدونم چرا اما مهر برام نداره و دوسش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مجموع شرایط رو با هم سنجید فرضا اگه تحصیل کروس خب طبیعیه کارگری رو کسر شان بدونه. از لحاظ فکری چطوره؟ سرمایه دارید خودتون یه کاری راه بندازید؟ 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اهل نماز روزه س دست بزن نداره بد دل نیست ساده است با خانوادم خوبه ظاهرش هم موجهه فقط همین بیخبالی و ...

نه به نظرمن طلاق نگیری،باهاش حرف بزن تن به کاربده ازآرزوهاواهدافت بگو

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

اگه همیشه همینه باید جدا شی 

شوهر من کاریه ولی  اونم  هرجایی کار نمیکنه یه مدت سرکارنرفت داغون شدم بچه م کوچیک بود خیلی بهم سخت گذشت الآنم که کار می‌کنه با بدبختی میگذرونیم 

کارگری چقد درآمد داره که دل بخواهی برن سرکار 

باید مجموع شرایط رو با هم سنجید فرضا اگه تحصیل کروس خب طبیعیه کارگری رو کسر شان بدونه. از لحاظ فکری ...

ن هیچی نداریم کلا فکر اقتصادی نداره دنبال آیت چیزا نیست هعی که هیچکی نمی فهمه من چی میگم فقط اون که شرایط منو داره درک میکنه میدونی اگ طرف اهل چیزی باشه اصلا نداشته باشه مهم نیست جور میشه اما وقتی جربزه نداره 

باید مجموع شرایط رو با هم سنجید فرضا اگه تحصیل کروس خب طبیعیه کارگری رو کسر شان بدونه. از لحاظ فکری ...

ولی بنظر من تحصیلات ربطی نداره کار ک عار نیست نداشتن عاره

ولی بنظر من تحصیلات ربطی نداره کار ک عار نیست نداشتن عاره

چرا دیگه اون بیچاره هم یه شخصیتی داره و اینکه اوضاع اینقدر داغونه تغییرش نمیده خودت همراهیش کن. اگه درس خونده یعنی ذهنش کار میکنه بشینید با هم فکر کنید یه تصمیمی بگیرید خودت کارا رو مدیریت کن و اونو مسئول انجامش کن. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اهل نماز روزه س دست بزن نداره بد دل نیست ساده است با خانوادم خوبه ظاهرش هم موجهه فقط همین بیخبالی و ...

نه اسی جون از همچین آدمی طلاق نمی گیرم. بالاخره هر آدمی به عیبی داره، بنظرم این عیب در مقایسه با سایر عیوب قابل تحمل تره. شما فقط نیمه خالی لیوان را داری می بینی واسه این ازش بدت اومده ، البته باید با تدبیر به فکر راه حل باشید همین که مشکل را شناختید نصفش حله، نصفه دیگه منتظر تدبیر و حوصله شماست 

عزیز دلم هر مردی ایرادی داره

باید بسازیش 

تلاشتو بکن 

دوست من به مرز طلاق رسیده بود یه دوره تو ایتا نجاتش داد، حالا به همه معرفی میکنه

الانم نصف قیمته تا جمعه شب میتونی بگیریش

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

حتما برو دعام میکنی خواهر جان