2777
2789
عنوان

انقدر خانوادم سختگیرن مجبورم همه کارامو قایمکی بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست
عزیزم تو سن حساسی هستید و قبلا هم خطا کردید باورکن مجبورن جمامعه گرگ زیاد داره . دوست دارن شما رو وگ ...

میدونم اشتباه کردم قبلا 

ولی خب یه کافه رفتن اونم دخترونه نیاز به این همه سختگیری نداره خودشون باعث میشن من اینجوری میکنم

من فکر کردم دوست جنس مخالف داری ولی اگه دختره که زیاد طبیعی نیست البته سنتون حساسه عزیزم ولی میتونی ...

خب داشتن پارتنر زیر ۱۵ سال واقعا برای پدر و مادر سخته 

نگرانن اینهمه اخبار بد هر روز 

بخدا که سخته تو این زمانه پدر و مادر بودن آخرشم متهم میشن

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب داشتن پارتنر زیر ۱۵ سال واقعا برای پدر و مادر سخته نگرانن اینهمه اخبار بد هر روز بخدا که سخته تو ...

گفت دوستم دختره

دخترباشه چه اشکال داره البته به شرطی که خانوادش رو بشناسن 

میدونم اشتباه کردم قبلا ولی خب یه کافه رفتن اونم دخترونه نیاز به این همه سختگیری نداره خودشون باعث م ...

گفتم دیگه یه مدت بذار مادرتم بیاد اعتماد جگع کن واسه یه مدت

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
گفت دوستم دخترهدخترباشه چه اشکال داره البته به شرطی که خانوادش رو بشناسن

نه پستهای بعدش گفته قبلا خطا داشته سلب اعتماد شده

۱۵

فدات بشم خودتو چی فرض کردی با ۱۵ سال رفتی تو رابطه با پسر ؟

زرنگ تر و گنده تر از تو رو میخورن لهش میکنن تو که عددی نیسی نکن عزیز دلم خونوادت عاشقتن نمیخوان اسیب ببینی تو رابطه ها همیشه دخترا خیلی بد و سنگین اسیب میبینن و له میشن حداقل به حرفام فکر کن بعد بریزشون دور

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اکثرا باهام میاد ولی خب خجالت میکشم به جز مامان من کسی نمیاد دوستامم راحت نمیشن

قبول کن خانوادت این طوری هستن. و اینکه  میخوان تو امنیت باشی از دست آدمهای الکی گول نخوری و طرز فکر خانواده دوستات ندارن 🤷‍♀️ شایدم دوستات هم همینطورن و نمیگن 

اعتمادشون جلب کن با مادرت رفیق شو تا یکم بزرگتر بشی بدونن از پس خودت بر میای یا بهشون میگی هرچی بشه

نه پستهای بعدش گفته قبلا خطا داشته سلب اعتماد شده

خب این خوب نیست ولی به هر حال نوجوانه یه بار خطا کرده باید خانواده حواسشون باشه ولی نه اینکه دیگه کلا همه چی براش قدغن باشه

فدات بشم خودتو چی فرض کردی با ۱۵ سال رفتی تو رابطه با پسر ؟ زرنگ تر و گنده تر از تو رو میخورن لهش م ...

میدونم اشتباه کردم توبه کردم کلا بزرگترین آسیبشم خراب شدن رابطم با خانوادم بود

فدات بشم خودتو چی فرض کردی با ۱۵ سال رفتی تو رابطه با پسر ؟ زرنگ تر و گنده تر از تو رو میخورن لهش م ...

به عنوان ادم ۱۵ ساله ای که اینارو تجربه کردم تایید میکنم واقعا هیچی تو پسر نیست هیچی

منم همینم فداتشم حتی ساده تربن کار ها رو هم پنهان میکنم،من که هنوز مجردم اما خواهر بزرگترم که ازدواج کرده هم تو خونه خودش آسایش نداره بعد یکسال عروسی باردار شده اولش که مجبور بود قائم کنه چون مامانم دعواش میکرد حالا که گفته هم کلی سرکوفت میشنوه مامانم عوض کمک کلی سرش غر میزنه بمیرم برا خواهرمممم

میدونم اشتباه کردم توبه کردم کلا بزرگترین آسیبشم خراب شدن رابطم با خانوادم بود

دورت بگردم خدا رو شکر کن که نجاتت دادن و نگران خرابی رابطتت با اونا نباش چون خیلی بیشتر از من دورت میگردن و قبول کن زمان میبره تا بابتت اطمینان پیدا کنن تو اطمینانو بهشون بده تا راحت بشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم تو سن حساسی هستید و قبلا هم خطا کردید باورکن مجبورن جمامعه گرگ زیاد داره . دوست دارن شما رو وگ ...

به خدا خانواده های ایرانی پارانویید دارن تو همه جای دنیا اتفاقاتی که تو ایران رخ میده رخ میده اما بچه هاشونو نمیبندن تو خونه 

دیگه هیچ شما مثل یک تکه شیشه شدین که شکسته چسبش زدن اما جای شکستگی مونده پس اشتباه از خودت بوده

این در مورد غریبه ها درسته پدر و مادر این مدلی فکر نمیکنن کافیه خیالشون راحت بشه ولش میکنن