2777
2789
عنوان

داماد و عروس میتونن توی مسائل خانوادگی پارتنرشون دخالت کنن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 40 پست

بستگی داره 

من ۱۳ سال دخالت نکردم

ولی هر روز این مسائل شدید تر شد

هر روز پدرهمسرم زنگ میزنه و کلی مشکلات میگه 

و همسر من سده حلال مشکلات

یه دعوای بدی کردم

اگه اینقدر این پسر جای پدر بوده

چرا زنش دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بوده که ربط نداشته ؟ اینکه مثلاً مادرشوهر همه ارثشو داده به دخترش ولی هر چی میخواد زنگ میزنم من ب ...

ببین کاری ندارما ولی همین داستان ارث هم اصلا عروس و داماد حق دخالت ندارن خود خواهر برادرا میدونن چیکار کنن

فقط دخالت اونا بحثو بحرانی میکنه

اصلا توی جلسه تقسیم ارث عروس و داماد نباید باشن

چی بوده که ربط نداشته ؟ اینکه مثلاً مادرشوهر همه ارثشو داده به دخترش ولی هر چی میخواد زنگ میزنم من ب ...

خب واکنش بعد همسرتون چی بود؟؟؟ همه ی ارث خودش یا ارث پدری مهسرتون؟ دیگه بستگی به واکنش همسرتون داره چنین اتفاقی بیوقته معمولا همسر ادم ارتباط قطع میکنه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اگه دوطرفه نگاکنی میبینی ک حق ندارن،مگر اینکه اجازشون بدن 

من خودم تو مسائلشون دخالتی نمیکنم تازمانیکه منو مخاطبم بذارن بازم میگم بمن مربوط نیست چون یچی بشه میگن فلانی گفت

ب شوهرمم همچین اجازه ای نمیدم و حتی نمیذارمم بفهمه ک بخاد نظربده اگرم بفهمه یجوری جمش میکنم ادامه نده 

❤ متاهل❤

ببین کاری ندارما ولی همین داستان ارث هم اصلا عروس و داماد حق دخالت ندارن خود خواهر برادرا میدونن چیک ...

آفرین پس وقتی نباید باشن دکترم عروس و داماد نباید ببرن دعوتی و مهمانی دارن هم عروس نباید بره غذا بپزه براشون گوشی می‌خوان وسیله خونه میخوان هم بچه هاشون باید بخرن نه عروس و داماد. نمیشه که یه جا بگن عضو خانواده ای وظیفه داری در قبالمون یه جا بگن پول و ارثمون به تو ربطی نداره عضو خانواده نیستی