2777
2789

بنظر من حق چنین کاریو ندارن و نمیتونن توی مسائل صرف خانواده اونا دخالت کنن

اگه ب عروس و داماد ربط داشته باشه قضیه اوکی میتونن دخالت کنن ولی اگر ربط نداشته باشه  غلط میکنن دخالت کنن😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخالت نمیکنم ب شخصه اما همیشه منء بدبخت وسطم

مادرش با پسر دعواش میشه همه رو میرزه رو من ک اون گفته اون پر کرده ما خانواده ایم و و و اونجاس ک باید ورود کنم 

اما میگم ب من چ بزار انقد بگن خودشونو بکشن چرا اعصابمو خورد کنم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چی بوده که ربط نداشته ؟ اینکه مثلاً مادرشوهر همه ارثشو داده به دخترش ولی هر چی میخواد زنگ میزنم من بخرم ربط داره؟ در حدی هر چی میخواد که امروز زنگ زد برو برامون سیم برق بخر 

بنظر من که نباید کنن ولی عروسای ما که میکنن 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜