2777
2789
عنوان

عشوه و اداهای زنونه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 47 پست
پارتنر منظور کیه؟هم شوهرش نیست، هم باهاش می گرده، هم بهش آقایی می گه؟

پارتنر ب اصطلاح همون دوست پسره 

ولی خوب خیلیا ب دوست پسرشون آقایی میگن بر اساس همین معیار اینطوری گفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارتنر ب اصطلاح همون دوست پسره ولی خوب خیلیا ب دوست پسرشون آقایی میگن بر اساس همین معیار اینطوری گفت ...

آهان

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
من تازگیا دلمدمیخواد سر همسرمو با ساطور بزنم😑قیافم کلا پوکر شده چطور ناز و ادا بیام اخه؟😑😂فقط قبل ...

منم ساطورو برا همسرم هستم 

و قبلا دامن و لباس خوشگل خاص می پوشیدم اما الان پسرم بزرگ شده دیگه نمیشه اونجوری بپوشم

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
منم ساطورو برا همسرم هستم و قبلا دامن و لباس خوشگل خاص می پوشیدم اما الان پسرم بزرگ شده دیگه نمیشه ا ...

امشب بهش گفتم 

شرایط من خیلی سخته خیلی

تنها کسم الان همسرمه و پسرم

ما سه سال از ازدواجمون میگذره

و من علناا دیگه حوصلشو ندارم همش میترسم به گناه بیوفتم 

راستش به رفتن فکر میکنم ولی بچم چی؟بعدا نمیگه مگه از بی محبتی میمیردی که نموندی؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

امشب بهش گفتم شرایط من خیلی سخته خیلیتنها کسم الان همسرمه و پسرمما سه سال از ازدواجمون میگذرهو من عل ...

طوری شده ؟

چرا به رفتن فک می کنی؟

طوری شده ؟چرا به رفتن فک می کنی؟

همهدچیش اوکیه ها

ولی بلد نیست ناز بکشه و محبت کنه 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

همهدچیش اوکیه هاولی بلد نیست ناز بکشه و محبت کنه

شانس گندمونه دیگه 

عین شوهر منه ، اتفاقا ناز می کنه انتظار داره من نازشو بکشم

همهدچیش اوکیه هاولی بلد نیست ناز بکشه و محبت کنه

یه دوست خوب پیدا کن ،با هم صمیمی بشین .اتفاقا غیبت شوهراتونم می کنین بیشتر خوش میگذره،اینجوری دیگه منتظر محبت شوهرت نمیشی

اگه خیلی خوبشو بخوای من هستم  

شانس گندمونه دیگه عین شوهر منه ، اتفاقا ناز می کنه انتظار داره من نازشو بکشم

اووف اره

دقیقا اینطوریه دعوامون ک میشه من اصلا نمیتونم قهر کنم دو دیقه بعد باهاش میحرفم اونم میحرفه ولی صد هشتاد درجه رفتارش فرق میکنه پرنسسعلیه😂😑

شما از من بزرگتری نه؟

من تازه ۲۱ سالمه 

نی نی دارم

ولی خیلی دودل موندم 

حس زندگی کردن دیگه ندارم علنا دیگه شاد نیستم تو این زندگی

شما هم همچین چیزی تجربه کردی؟

اگر برگردی به سن من چیکار میکردی؟

یعنی برگردی به سه سال اول زندگیتون که بچه داشتی و شوهرت اینطوری بود چه میکردی؟

یه دوست خوب پیدا کن ،با هم صمیمی بشین .اتفاقا غیبت شوهراتونم می کنین بیشتر خوش میگذره،اینجوری دیگه م ...

عزیزممم دو سه تایی دارم اتفاقا امشب جلو در باهم کلی غیبت کردیم😂😑

چرا که نه😍😍🧡

اووف ارهدقیقا اینطوریه دعوامون ک میشه من اصلا نمیتونم قهر کنم دو دیقه بعد باهاش میحرفم اونم میحرفه و ...

آره من از شما بزرگترم

شوهرم اولش ناز نمی کرد الان چند ساله پرنسسعلی شده

اما از اول بی ذوق بود و ناز نمی کشید

والله اگه بقیه رفتاراش خوب باشه این دو مورد رو گذشت می کنم

یاد گرفتم برا اینکه کمتر اذیت بشم کوچکترین حرکت مثبتش  رو محبت تلقی کنم اینجوری حس بهتری دارم

آره من از شما بزرگترمشوهرم اولش ناز نمی کرد الان چند ساله پرنسسعلی شدهاما از اول بی ذوق بود و ناز نم ...

😔😔ای خدا

😔😔ای خدا

وقتی طرف حالیش نیست خودت باید راه حل پیدا کنی و اوضاع رو بهتر کنی