2777
2789

یه عمر همش گفتن برای تعجیل درظهور اقا دعا کنید و همه هم همونو نیت کردن چه در ختم چه در نذر . عزیزان دل یکبار از خودتون نپرسیدند اینهمه برای تعجیل در ظهور اقا دعا کردیم چرا محقق نشد یعنی دعاها مستجاب نشده چرا شده مثلا ده هزار سال شده هزارسال اما چرا ظهور محقق نشده چون برای تعجیل در ظهور دعاشده نه اتمام غیبت. شاه کلید رو میدم به همتون اگر واقعا ظهور اقا رو طالبی. نیتهاتونو عوض کنید دعا برای تعجیل در ظهور فقط زمانو کوتاه میکنه لزوما باعث ظهور نخواهد شد از این به بعد بجای دعا با نیت تعجیل در ظهور اقا نیتتونو عوض کنید از خدا بخواین بحق عزتش باقیمانده زمان غیبت رو کلهم هرچی باقی مونده به نردم ببخشه و از باقیمانده زمان غیبت اقا هرچی باقی مونده کلهم صرفنظر کنه و ظهور اقا رو کمتر از پلک زدنی محقق کنه بعد ببین وقتی همه باهم نیتهارو اصلاح کنن اینبار ت سلام و ختمها چه تاثیری خواهد داشت. عزیز دلی که اعتقاد نداری شماهم میتونی اینجوری نیت کنی خدایا اگر منجی واقعا  هست و اگر ظهوری هست براشون از باقیمانده زمان غیبت منجیها به عزتت هرچی باقی مونده صرفنظر کن و ظهور و حضورشون رو به چشم برهم زدنی محقق کن

مقید نیستم اصلا شیعه نیستم

ولی خط اخرتون... منم دعا کردم

انشالله منجی که همه ادیان و مذاهب بهش اعتقاد دارن بلاخره بیاد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم خیلی بهش فکر کردم چرا این همه سال گذشته ولی ....

نیت خیلی مهمه خیلی نیتها و طرز دعا کردنها اشتباهه مثلا وقتی میگن شر همه ظالمین‌کم بشه نوعی نفرین در حق خودش هم اون فرد میکنه چون چه کسی میتونه ادعا کنه هرگز برای حتی یکبار در حق کسی یا مخلوقی ظلم نکرده حتی ناخواسته 

مقید نیستم اصلا شیعه نیستمولی خط اخرتون... منم دعا کردمانشالله منجی که همه ادیان و مذاهب بهش اعتقاد ...

کجایی هستی؟🥺

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

کجایی هستی؟🥺

سنندج😄

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بنویسید امید دل زهرا مهدی ست

چاره کار همه مردم دنیا مهدی ست

اللهم عجل لولیک الفرج

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

آقا نیومده چون مردم جهان لیاقتش اومدنش رو هنوز پیدا نکردن 

چون وقتی بیاد قدرش رو نمیدونن

چون نمیتونن ازش محافظت کنن و جونش به خطر میوفته 

چون زمانش نرسیده 

چون ما هنوز خامیم 

لطفا لایک نکنید .سپاس