2777
2789
عنوان

چرا خدا زنو و شوهرارو به هم پیوند داده بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 33 پست
یه لحظه یه جوری شدم😍البته اگه واقعا همو دوست داشته باشن و از اون دسته ای که به زور همو تحمل میکنن ن ...

اره منو همسرم از اوناییم که واقعا همو دوس داریم. با خودم گفتم ببین من چقد بهش پیوند خوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا کی همیشه همینه ؟؟ این همه آدم طلاق عاطفی دارن

مخصوصاً جای خواب که بعد چند سال ممکنه کاملا جدا باشن 

یه حقیقته ، روابط زناشویی به مویی بنده ، هر موقع ممکنه فرو بپاشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

نه بابا خودم متاهلم

خب دلیلش رابطست دیگه 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

وای گل گفتی من تا جایی برم دلم تنگ شوهرم میشه الانم بیرون از خونه م خیلی دلتنگشم نمیدونم چرا😭

منمممممممم. امشب پسر خواهرشوهرم مونده شب خونمون. جدا از شوهرم خوابیدم بعدم دیدم همسرم هر شب با من حساب کتاب میکنه که امروز چی خرج کردیم چقد درآمد داشتیم ولی امشب چون پسر خواهرش اینجا بود پیش اون حسابشو نگفت برا همین برام جالب شد که بگم واقعا زنو شوهر چقد به هم نزدیکن همه چیشون با همه ولی آدمای دیگه هر چند عزیز ولی انگار یکم دورن 

خب دلیلش رابطست دیگه

نه فقط رابطه نیس اصلا میگن زندگی مشترک واقعا میبینم همه چیش مشترکه . هیچ کس با خواهرش چیز مشترکی نداره بجز ارث . من همیشه فکر میکردم شوهرم خواهرشو بیشتر از من دوس داره یا باهاش صمیمیه خیلی . ولی خب الان میبینم من همه جای زندگی شوهرمم باهاش یه غذا میخورم هر جا بره من با اونم حساب کتابش با منه پس من همه چیزشم نه خواهرش 

نه بابا کی همیشه همینه ؟؟ این همه آدم طلاق عاطفی دارنمخصوصاً جای خواب که بعد چند سال ممکنه کاملا جدا ...

ولی زنو و شوهرایی که طلاق میگیرن درصد باهاشون دوباره نمیتونن بدون هم زندگی کنن و دوس دارن برگردن به زندگی . یا حداقل از دور از طرف مقابلشون خبر میگیرن انگار یه چیز جدایی ناپذیره 

نه فقط رابطه نیس اصلا میگن زندگی مشترک واقعا میبینم همه چیش مشترکه . هیچ کس با خواهرش چیز مشترکی ندا ...

عشقتون پایدار🌸

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ولی زنو و شوهرایی که طلاق میگیرن درصد باهاشون دوباره نمیتونن بدون هم زندگی کنن و دوس دارن برگردن به ...

خب اینا به خاطر وابستگیه 

وقتی با کسی شب و روز زندگی کنی این وابستگی ها میاد 

اما خب به قول معروف از دل برود هر انکه از دیده برفت 

وقتی جدا بشی و نبینیش به مرور کمرنگ میشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚