2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای بدجنس

315 بازدید | 11 پست

خب نمی‌دونم از کجا شروع کنم یعنی سه سال هیچ خوبی نداشتن 

من امشب استوری گذاشتم برا نامزدم بعد خواهرش منو بلاک کرده اینستا اونم رفته بود پشت استوری من استوری گذاشته بود چون بلاک کرده بود ندیدم استوریشو بعد نامزدم گفت استوری گذاشته برام منم اد زدم یهو برگشت گفت حرصت گرفته گفتم نه گفتم خواهراته از چی حرصم بگیرع اما خیلی حرصم گرفته بود از حسودیش 😐

جالب میدونین کجاست جلو رو نامزدم اینقدر خوبن فلان ویسار پشت سرش به خون من تشنع هستن 

مادرش هم همینه به خون من تشنع 

اما این نامزد من نمی فهمه که پشت سرش با من چقدر بدن فکر می کنه فرشتن 

مامانش پرش می کنه با من سرد شده و زنگ ن پیام همش دعوا دیگه خسته شدم 

کاش بکشه بیرون از اینها 

شما بودین چیکار میکردین

نامزدی دوران شناخت خود فرد و خانوادشه ، وقتی اینطوری هستن چرا ادامه بدین ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹ عوفففف زندگی سخت شده خیلی

همسن منی😓💔

زندگی خیلی سخته 

ولی ازدواج اگ بد باشه بقیه میگن خودت خواستی 

حتی آدمای اینجا نظر بدن فردا چیزی بگی میگن نباید گوش میدادی 

فکراتو کن

همسن منی😓💔زندگی خیلی سخته ولی ازدواج اگ بد باشه بقیه میگن خودت خواستی حتی آدمای اینجا نظر بدن فردا ...

ارع خیلی 

منم تصمیم دارم زودی نرم خونه زندگی خودم 

چون خانواده اش واقعا ادمای به درد بخوری نیستن